SoSkild iPhone XS MaxTempered Glass Edge to Edge Screenprotector Zwart

Productcode: 52940
Niet meer leverbaar
Bekijk hieronder alternatieven

Productomschrijving

De SoSkild iPhone XS Max Tempered Glass Edge to Edge Screenprotector Zwart is op maat gemaakt voor de iPhone XS Max. Het tempered glass een combinatie van dubbel gehard glas en flexibel plastic. De SoSkild iPhone XS Max screenprotector kan samen met een hoesje gebruikt worden. De afgeronde randen zijn op een speciale manier gemaakt waardoor de screenprotector het gehele scherm bedekt, maar toch niet omhoog wordt gedrukt door een hoesje. De SoSkild iPhone XS Max screenprotector is uniek, omdat het twee keer is voorzien van verhard glas en dus ook twee keer zo goed beschermt als een normale screenprotector van glas.

De SoSkild Apple iPhone XS Max screenprotector is ontwikkeld om de iPhone XS Max te beschermen tegen val- en stootschade. Het voordeel van de SoSkild screenprotector is dat het zich en het gebruiksgemakt van uw toestel niet wordt belemmerd. U zult dus niet merken dat de Apple iPhone XS Max screenprotector op het scherm is bevestigd.

Een SoSkild Apple iPhone XS Max is gemakkelijk aan te brengen op het scherm. Er worden namelijk verschillende doekjes meegeleverd waarmee het scherm van uw toestel schoongemaakt kan worden. In tegenstelling tot veel andere screenprotector wordt een screenprotector van SoSkild niet geplakt, maar hecht het zichzelf aan het scherm zodra u de SoSkild screenprotector op de Apple iPhone XS Max legt.

SoSkild iPhone XS Max screenprotector in het kort

  • Dubbel gehard glas.
  • Doekjes meegeleverd om het scherm schoon te maken.
  • Uitgebreide uitleg in de bijgevoegde handleiding.
  • Geen invloed op het gebruiksgemak van uw toestel.
  • Apple iPhone XS Max case friendly screenprotector.
Lees meer

Specificaties

Productcode 52940
Merk SoSkild
MPN SOSTEM0018
Garantie 6 maanden
Type Screenprotector Tempered Glass
Aantal in de verpakking 1
Privacy Glass Nee
Anti-bacterieel Nee
Installatietray bijgeleverd Nee
Blue Light Filter Nee
EAN 8719874440646
Toon meer

Vraag en antwoord

Heb je een vraag over dit product? Laat het ons weten! Binnen 1 werkdag ontvang je een antwoord van onze productexperts.

Stel jouw vraag

Geschikt voor

  1. Apple iPhone XS Max
    Apple iPhone XS Max
Reminder image

Bekijk alle Apple iPhone XS Max Screen Protectors

18 Verschillende modellen

x