Sony Xperia Z5 Premium Display Folie voor- én achterkant

Productcode: 50872
Niet meer leverbaar
Bekijk hieronder alternatieven

Productomschrijving

Deze display folie voor de Sony Xperia Z5 Premium beschermt uw beeldscherm tegen krassen, deuken en vuil dat uw telefoon kan beschadigen. Zeker wanneer u uw telefoon intensief gebruikt, is het lastig om het scherm als nieuw te houden. Een klein krasje of puntje op het scherm is gauw opgelopen. Deze display folie is de perfecte bescherming voor uw scherm, aangezien het de schadelijke invloeden van buitenaf opvangt, waardoor uw scherm zelf als nieuw blijft.

Een display folie is een dun, doorzichtig plastic laagje, die u plaatst over het scherm van uw mobiele telefoon. Niet alleen en beschermt uw telefoon, maar het verbetert ook nog eens de leesbaarheid van uw scherm in direct zonlicht. Door een transparantie van 99% neemt de helderheid van het scherm niet af, maar biedt de Display Folie u wel optimale bescherming tegen dagelijks gebruik.

Kwaliteit

Deze folie is ontworpen, en op maat gemaakt voor de Sony Xperia Z5 Premium . Daarom hoeft u zelf niets bij te knippen. Het enige wat u hoeft te doen is het scherm vetvrij maken, de display folie op het toestel plakken zonder luchtbelletjes te creëren, en het eindresultaat bewonderen. Bij deze Display Folies wordt een microvezel reinigingsdoekje geleverd, waarmee u het scherm kunt schoonmaken voordat u de display folie plaatst, en nadat u klaar bent met het plaatsen. Zodoende kunt u optimaal gebruik maken van de voordelen van een display screenprotector.

Voor- én achterkant

De Sony Xperia Z5 Premium heeft een glazen achterkant. Dit geeft de smartphone een stijlvolle look een een  spiegelend effect. Om dit knap staaltje design te behouden krijgt u bij dit product ook een screen protector voor de achterkant van uw toestel. Zo houdt u voor- én achterkant krasvrij!

Lees meer

Specificaties

Productcode 50872
Garantie 6 maanden
Type Screenprotector Plastic Folie
Privacy Glass Nee
EAN 8719246003561
Toon meer

Vraag?

Heeft u een vraag over dit product? Vul dan hieronder uw gegevens in, en stel uw vraag. Wij zullen u zo snel mogelijk van een antwoord voorzien.

Stel een vraag

Geschikt voor

  1. Sony Xperia Z5 Premium
    Sony Xperia Z5 Premium

Bekijk alle Sony Xperia Z5 Premium Screen Protectors

18498 Verschillende modellen

x
Klik hier voor de resultaten