Sony Xperia Z5 Matte Anti Fingerprint Back Protector Film

Productcode: 50868
Niet meer leverbaar
Bekijk hieronder alternatieven

Productomschrijving

Deze Matte Anti Fingerprint Back Protector Film voor de Sony Xperia Z5 beschermt de achterkant van het toestel tegen krassen, deuken en vuil dat uw telefoon kan beschadigen. Zeker wanneer u uw telefoon intensief gebruikt, is het lastig om het toestel als nieuw te houden. Een klein krasje of puntje in het glas is gauw opgelopen.

Deze Matte Anti Fingerprint Back Protector Film is de perfecte bescherming voor de achterzijde, aangezien het de schadelijke invloeden van buitenaf opvangt, waardoor het toestel zelf als nieuw blijft.
Een bescherm folie is een dun, doorzichtig plastic laagje, die u plaatst over het glas, of de achterzijde van uw mobiele telefoon.

Kwaliteit
Deze folie is ontworpen, en op maat gemaakt voor de Sony Xperia Z5. Daarom hoeft u zelf niets bij te knippen. Het enige wat u hoeft te doen is het glas vetvrij maken, de folie op het toestel plakken zonder luchtbelletjes te creëren, en het eindresultaat bewonderen. Bij deze bescherm folie wordt een microvezel reinigingsdoekje geleverd, waarmee u het glas kunt schoonmaken voordat u de display folie plaatst, en nadat u klaar bent met het plaatsen. Zodoende kunt u optimaal gebruik maken van de voordelen van een Matte Anti Fingerprint Back Protector.

In de verpakking:
1x Beschermfolie folie voor de achterkant
1x Schoonmaakdoekje  

Lees meer

Specificaties

Productcode 50868
Merk Geen
Garantie 6 maanden
Type Screenprotector Plastic Folie
Aantal in de verpakking 1
Privacy Glass Nee
Gewicht 13 gram
EAN 8719246003530
Toon meer

Vraag?

Heeft u een vraag over dit product? Vul dan hieronder uw gegevens in, en stel uw vraag. Wij zullen u zo snel mogelijk van een antwoord voorzien.

Stel een vraag

Geschikt voor

  1. Sony Xperia Z5
    Sony Xperia Z5
Reminder image

Bekijk alle Sony Xperia Z5 Screen Protectors

19266 Verschillende modellen

x
Klik hier voor de resultaten