Sony Xperia Z5 Compact Achterkant Bescherm Folie

Productcode: 50863
Niet meer leverbaar
Bekijk hieronder alternatieven

Productomschrijving

Deze Back Cover Bescherm Folie voor de Sony Xperia Z5 Compact beschermt de achterkant van het toestel tegen krassen, deuken en vuil dat uw telefoon kan beschadigen. Zeker wanneer u uw telefoon intensief gebruikt, is het lastig om het toestel als nieuw te houden. Een klein krasje of puntje in het glas is gauw opgelopen.

Deze Back Cover Bescherm Folie is de perfecte bescherming voor uw scherm, aangezien het de schadelijke invloeden van buitenaf opvangt, waardoor het glas zelf als nieuw blijft.
Een bescherm folie is een dun, doorzichtig plastic laagje, die u plaatst over het glas van uw mobiele telefoon.

Kwaliteit
Deze folie is ontworpen, en op maat gemaakt voor de Sony Xperia Z5 Compact. Daarom hoeft u zelf niets bij te knippen. Het enige wat u hoeft te doen is het glas vetvrij maken, de folie op het toestel plakken zonder luchtbelletjes te creëren, en het eindresultaat bewonderen. Bij deze bescherm folie wordt een microvezel reinigingsdoekje geleverd, waarmee u het glas kunt schoonmaken voordat u de display folie plaatst, en nadat u klaar bent met het plaatsen. Zodoende kunt u optimaal gebruik maken van de voordelen van een Back Cover Bescherm Folie.

In de verpakking:
1x Beschermfolie folie voor de achterkant
1x Schoonmaakdoekje

Lees meer

Specificaties

Productcode 50863
Merk Geen
Garantie 6 maanden
Type Screenprotector Plastic Folie
Aantal in de verpakking 1
Privacy Glass Nee
Gewicht 11 gram
EAN 8719246003486
Toon meer

Vraag?

Heeft u een vraag over dit product? Vul dan hieronder uw gegevens in, en stel uw vraag. Wij zullen u zo snel mogelijk van een antwoord voorzien.

Stel een vraag

Geschikt voor

  1. Sony Xperia Z5 Compact
    Sony Xperia Z5 Compact
Reminder image

Bekijk alle Sony Xperia Z5 Compact Screen Protectors

2 Verschillende modellen

x
Klik hier voor de resultaten