Sony Xperia XZ1 Compact Hydrogel Screen Protector

Voor Xperia XZ1 Compact
Productcode: 51958
Niet meer leverbaar
Bekijk hieronder alternatieven

Productomschrijving

Deze display folie voor de Sony Xperia XZ1 Compact beschermt uw beeldscherm tegen krassen, deuken en vuil dat uw telefoon kan beschadigen. Zeker wanneer u uw telefoon intensief gebruikt, is het lastig om het scherm als nieuw te houden. Een klein krasje of puntje op het scherm is gauw opgelopen. Deze screenprotector is de perfecte bescherming voor uw scherm, aangezien het de schadelijke invloeden van buitenaf opvangt, waardoor uw scherm zelf als nieuw blijft.

Een Screenprotector is een dun, doorzichtig plastic laagje, die u plaatst over het scherm van uw mobiele telefoon. Niet alleen en beschermt uw telefoon, maar het verbetert ook nog eens de leesbaarheid van uw scherm in direct zonlicht. Door een transparantie van 99% neemt de helderheid van het scherm niet af, maar biedt de Screenprotector u wel optimale bescherming tegen dagelijks gebruik.

Kwaliteit

Deze folie is op maat gemaakt voor de Sony Xperia XZ1 Compact. Daarom hoeft u zelf niets bij te knippen. Het enige wat u hoeft te doen is het scherm vetvrij maken, de display folie op het toestel plakken zonder luchtbelletjes te creëren, en het eindresultaat bewonderen. Bij deze Screenprotectors wordt een microvezel reinigingsdoekje geleverd, waarmee u het scherm kunt schoonmaken voordat u de display folie plaatst, en nadat u klaar bent met het plaatsen. Zodoende kunt u optimaal gebruik maken van de voordelen van een Screenprotector.

Lees meer

Specificaties

Productcode 51958
Merk Imak
Garantie 6 maanden
Type Screenprotector Plastic Folie
Aantal in de verpakking 2
Privacy Glass Nee
EAN 8719246128097
Toon meer

Vraag?

Heeft u een vraag over dit product? Vul dan hieronder uw gegevens in, en stel uw vraag. Wij zullen u zo snel mogelijk van een antwoord voorzien.

Stel een vraag

Geschikt voor

  1. Sony Xperia XZ1 Compact
    Sony Xperia XZ1 Compact
Reminder image

Bekijk alle Sony Xperia XZ1 Compact Screen Protectors

3 Verschillende modellen

x