Samsung Galaxy Tab S7 Plus Screenprotector Arc Edge Tempered Glass

Productcode: 75898
Niet meer leverbaar
Bekijk hieronder alternatieven

Productomschrijving

De 2.5D Arc Edge Tempered Glass Samsung Galaxy Tab S7 Plus Screenprotector biedt meer en een betere bescherming tegen krassen en stoten. Door gebruik te maken van nanotechnologieën is men er namelijk in geslaagd om een Screenprotector te ontwikkelen met veel voordelen ten opzichte van een normale display folie, in de vorm van deze 2.5D Arc Edge 0.26mm Samsung Galaxy Tab S7 Plus Screenprotector.

9H hardheid

De hardheid van de 2.5D Arc Edge Tempered Glass Screenprotector voor de Samsung Galaxy Tab S7 Plus wordt gemeten aan de hand van de potlood hardheidsschaal. Deze 2.5D dikke Arc Edge Tempered Glass Screenprotector heeft een hardheid van 9H. Dat betekent dat het de sterkste is op deze schaal. De hardheidstest wordt uitgevoerd door een potlood in een hoek van 45 graden op de 2.5D Arc Edge Tempered Glass Screenprotector te drukken. De test is geslaagd als er geen krasje zichtbaar is. Het gaat dus om een erg stevige 2.5D Arc Edge Tempered Glass Screenprotector waar absoluut niet zomaar krasjes op komen.

Waterdichte- en anti-vingerafdruk laag

Deze Tempered Glass Screenprotector voor de Samsung Galaxy Tab S7 Plus heeft een waterdichte nano coating, daardoor kan vocht zich niet hechten. Door de nanotechnologie die zijn toegepast, zal deze water afstoten. U zult zien dat er bolletjes water ontstaan die direct van het toestel af glijden.

Hoge transparantie

Het grote voordeel van de Tempered Glass Screenprotector is dat deze er voor zorgt dat er geen vieze vlekken op het scherm komen. Door de nanotechnologie op de bovenste laag van de 2.5D Arc Edge Tempered Glass zal ook olie of een watervaste stift niet hechten. Hierdoor blijft uw scherm altijd mooi schoon en volledig helder.

Voordelen van de Samsung Galaxy Tab S7 Plus Screenprotector 2.5D Arc Edge Tempered Glass:

  • Op maat gemaakt voor de Samsung Galaxy Tab S7 Plus
  • 0.2mm dik en sterkste hardheid van 9H
  • Beschermt tegen krassen en stoten
  • Gemakkelijk te installeren zonder luchtbellen
  • Geen vieze vingers, of andere viezigheid op het scherm
  • Een waterafstotende coating
Lees meer

Specificaties

Productcode 75898
Merk Geen
Garantie 6 maanden
Type Screenprotector Tempered Glass
Aantal in de verpakking 1
Privacy Glass Nee
Anti-bacterieel Nee
Installatietray bijgeleverd Nee
Blue Light Filter Nee
EAN 8719246264856
Toon meer

Reviews

(2 reviews)

2
uit 5 sterren
Dave
11-06-2021

Niet zo goed

Ik raad deze niet aan omdat hij op de randjes niet goed s wil plakken dus dan blijf je lucht onder de screenprotector zien en als er een minuscuul stofje onder de scrernprotector komt bij het monteren dan krijg je een luchtbelletje die niet weggaat en aangezien de glasplaat na het verwijderen van de plastic laag van de lijmkant meteen super statisch geladen is is het een magneet voor stof. Tevens zit er op het glas een laagje dun plastic dat ervoor zorgt dat als het glas breekt het glas niet in 100 stukken uit elkaar valt.
Het nadeel hiervan is dat je beeld iets waziger word en dat vind ik dus niet mooi op zo'n mooi oled scherm dus ik heb hem er weer vanaf getrokken.

Was deze review nuttig?

Ronald
04-09-2022

Niet kopen

Waardeloos product goed schoongemaakt alle filmpjes bekeken.
zie foto voor het resultaat.
Nog 1 dag gewacht ik dacht trekt wel bij net als bij je mobiel maar helaas.

Was deze review nuttig?

Vraag en antwoord

Heb je een vraag over dit product? Laat het ons weten! Binnen 1 werkdag ontvang je een antwoord van onze productexperts.

Stel jouw vraag

Geschikt voor

  1. Samsung Galaxy Tab S7 Plus
    Samsung Galaxy Tab S7 Plus