Samsung Galaxy S7 ZAGG InvisibleShield Glass Goud

Bekijk productvideo's
Productcode: 51034
Niet meer leverbaar
Bekijk hieronder alternatieven

Productomschrijving

Let op! Deze protector kan niet gebruikt worden in combinatie met een hoesje!

De ZAGG screenprotector is vervaardigd uit sterk tempered glass met een sterkte van 9H, het geeft u maximale bescherming tegen krassen, en vlekken terwijl het de hoge resolutie van het display van uw Samsung Galaxy S7 weergeeft. ZAGG InvisibleShield Glass voor uw Samsung Galaxy S7 is de volgende stap in de evolutie van hoogwaardige display bescherming. De InvisibleShield Tempered Glass maakt zich uniek door de gouden randen rondom de tempered glass. 

Het glas van de ZAGG Invisible Glass voor uw Samsung Galaxy S7 heeft een gepolijst oppervlak met taps toelopende randen, zo wordt het hele scherm van uw Samsung Galaxy S7 beschermd en heeft u geen last van krassen, en andere beschadigingen. U hoeft zich er geen zorgen over te maken dat uw touchscreen niet meer werkt door het 0.4mm dikke glas. De ZAGG InvisibleShield Glass geleidt uitstekend waardoor u uw Samsung Galaxy S7 zonder belemmeringen kunt gebruiken. Het 0.4mm glas beschikt over een unieke laag olie resistante coating. Deze coating zorgt ervoor dat olie, water, en vlekken altijd gemakkelijk zijn af te vegen.

Glas helder

De ZAGG InvisibleShield Glass is ontworpen om te beschermen, maar ook om de resolutie van uw scherm te behouden. Met de ZAGG InvisibleShield Glass behoudt u een glas helder beeldscherm, Dat maakt het de beste keus voor een helder scherm met optimale bescherming. De ZAGG InvisibleShield Glass is getest voor de beste bescherming. Uit de test is gekomen dat de ZAGG InvisibleShield Glass zo sterk is, dat u een speciale garantie krijgt. Deze garantie is zo lang als de levensduur van uw Samsung Galaxy S7.

Lagen

Deze sterke ZAGG InvisibleShield Glass bestaat uit vier lagen. Laag nummer 1 is de olie resistante coating tegen vuil en vlekken. De tweede laag is het kras bestendige tempered glass. De derde laag is ook een premium protection laag voor extra goede bescherming. De laatste laag is een zelfklevende laag voor het plaatsen op uw Samsung Galaxy S7. Het plaatsen van de ZAGG InvisibleShield Glass is erg makkelijk, u zorgt er alleen voor dat het glas goed op uw Samsung Galaxy S7ligt, en de ZAGG InvisibleShield Glass doet de rest.

De Gouden ZAGG InvisibleShield Glass Samsung Galaxy S7  in het kort: 

 • Display bescherming
 • Tempered glass 9H sterkte
 • 0.4mm dun glas
 • Geen belemmeringen voor touchscreen
 • Display blijft glas helder door maximale transparantie
 • Garantie levensduur toestel
 • 4 lagen bescherming
 • Kleur: Goud
 • Origineel ZAGG product

Let op: Deze screenprotector is niet te gebruiken in combinatie met een hoesje. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze klantenservice via info@gsmpunt.nl of 0546-601920.

  Lees meer

  Specificaties

  Productcode 51034
  Merk ZAGG
  MPN GS7CGS-GD0
  Garantie 6 maanden
  Type Screenprotector Tempered Glass
  Aantal in de verpakking 1
  Privacy Glass Nee
  EAN 848467050370
  Toon meer

  Vraag?

  Heeft u een vraag over dit product? Vul dan hieronder uw gegevens in, en stel uw vraag. Wij zullen u zo snel mogelijk van een antwoord voorzien.

  Stel een vraag

  Geschikt voor

  1. Samsung Galaxy S7
   Samsung Galaxy S7

  Bekijk alle Samsung Galaxy S7 Screen Protectors

  9 Verschillende modellen

  x
  Klik hier voor de resultaten