Samsung Galaxy S6 Edge Volledig Dekkende Transparante Tempered Glass

Productcode: 51263
Niet meer leverbaar
Bekijk hieronder alternatieven

Productomschrijving

Een tempered glass screen protector is niet zomaar een screen protector. Door gebruik te maken van nano technologieën is men er in geslaagd om screen protector te maken met veel voordelen ten opzichte van een normale display folie voor de Samsung Galaxy S6 Edge. De tempered glass screen protector biedt meer bescherming tegen krassen en stoten. Het glas is ook nog eens vrij dun waardoor u er absoluut geen hinder van zult ondervinden als u deze heeft geplaatst op uw Samsung Galaxy S6 Edge. Dankzij een ronde  afwerking loopt u geen gevaar u aan het glas te snijden.

Bedekt het hele scherm

Deze tempered glass bedekt het hele scherm van de Galaxy S6 Edge, ook het schuine gedeelte! Niet alle screen protectors bedekken het bijzondere schuine glas van de S6 Edge. Deze tempered glass screen protector doet het wel, dus is het hele scherm tegen krassen beschermd.

Schoon scherm

Het grote voordeel van de tempered glass screen protector is dat deze er voor zorgt dat er geen vieze vlekken op het scherm komen. Door de nanotechnologie op de bovenste laag van de tempered glass zal ook olie of een watervaste stift niet hechten. Hierdoor blijft uw scherm altijd mooi schoon. De screen protector is volledig transparant, zodat u er geen last van heeft.

Installatie

De tempered glass screen protector is gemakkelijk te installeren. In de verpakking zijn een schoonmaakdoekje, een stof absorberende sticker en een alcoholgaasje meegeleverd. Door eerst het toestel netjes vuil en stof vrij te maken kan vervolgens de tempered glass screen protector worden aangebracht. De tempered glass hoeft enkel op het scherm geplaatst te worden, waarna u er met 1 vinger op kunt drukken. Het glas zal zich nu vanzelf gaan hechten aan het scherm. Als er toch nog kleine luchtbelletjes onder zichtbaar zijn dan kunt u deze gemakkelijk met uw vinger weg drukken.

Waarom een tempered glass?

  • Op maat gemaakt voor de Samsung Galaxy S6 Edge
  • Geen vieze vingers, of andere viezigheid op het scherm
  • Beschermt uw Samsung Galaxy S6 Edge tegen krassen en stoten
  • Bedekt het hele scherm
Lees meer

Specificaties

Productcode 51263
Merk Geen
Garantie 6 maanden
Type Screenprotector Tempered Glass
Aantal in de verpakking 1
Privacy Glass Nee
Gewicht 81 gram
EAN 8719246088001
Toon meer

Vraag?

Heeft u een vraag over dit product? Vul dan hieronder uw gegevens in, en stel uw vraag. Wij zullen u zo snel mogelijk van een antwoord voorzien.

Stel een vraag

Geschikt voor

  1. Samsung Galaxy S6 Edge
    Samsung Galaxy S6 Edge
Reminder image

Bekijk alle Samsung Galaxy S6 Edge Screen Protectors

3 Verschillende modellen

x