Ringke ID Glass 0.33mm Huawei Nexus 6P

Productcode: 51623
Niet meer leverbaar
Bekijk hieronder alternatieven

Productomschrijving

Met de Ringke ID Glass 0.33mm voor uw Huawei Nexus 6P geeft u uw toestel de optimale bescherming voor het display. Deze tempered glass screen protector heeft een hardheid van 9H wat betekent dat het bestand is tegen allerlei beschadigingen zoals klappen, krassen, en vallen. Met een dikte van 0.33mm is deze Ringke ID Glass bestand tegen al uw dagelijkse gebruik.

Op maat gemaakt

Om uw smartphone de juiste bescherming te geven is deze Ringke ID Glass 0.33mm precies op maat gemaakt voor uw toestel waardoor het gehele display wordt beschermd. En met zijn aflopende 2.5D randen is uw toestel nog altijd comfortabel te bedienen.

Schoon scherm

De naam ID Glass staat voor Invisible Defender, dit betekent dat u van een uitstekende bescherming geniet zonder dat u het door heeft. Dit wordt nog eens duidelijk gemaakt door de speciale anti-vingerafruk coating, deze coating zorgt ervoor dat er geen vingerafdrukken of andere vlekken achterblijven tijdens het gebruik van uw toestel.

In dit pakket:

  • ID Glass 0.33mm
  • Squeegee
  • Fiber cloth
  • Dust removal sticker
  • Alcohol cleaning wipe
  • Installation guide
Lees meer

Specificaties

Productcode 51623
Producent Ringke
MPN IDG010
Garantie 6 maanden
Type Screenprotector Tempered Glass
Aantal in de verpakking 1
Privacy Glass Nee
EAN 8809452179577
Toon meer

Vraag?

Heeft u een vraag over dit product? Vul dan hieronder uw gegevens in, en stel uw vraag. Wij zullen u zo snel mogelijk van een antwoord voorzien.

Stel een vraag

Geschikt voor

  1. Huawei Nexus 6P
    Huawei Nexus 6P
Klik hier voor de resultaten