Ringke ID Full Cover Screen Protector Samsung Galaxy S7 Edge

Voor S7 Edge
Bekijk productvideo
Productcode: 7-1459
Niet meer leverbaar
Bekijk hieronder alternatieven

Alternatieven

Meer alternatieven

Productomschrijving

De Ringke ID Full Cover Screen Protector is een van de weinige scherm folies die complete dekking en bescherming biedt voor uw Samsung Galaxy S7 Edge. Het unieke design van deze screenprotector zorgt ervoor dat het om het gedeeltelijk om het toestel heen gewikkeld wordt, waardoor ook de bolle randen van het scherm bedekt kunnen worden. Daarnaast zorgt dit design er ook voor dat de screen protector goed te combineren is met vrijwel alle telefoonhoesjes voor de Samsung Galaxy S7 Edge.

De Ringke ID Full Cover screen protector is gemaakt van een sterk polyurethaan met een optische verbetering om kristalheldere bescherming te realiseren. Voor meer technische specificaties en verduidelijking van het Full Cover design, raden wij u aan om de productafbeeldingen op deze pagina te bekijken.

Wacht dus niet langer en bescherm uw Samsung Galaxy S7 Edge met deze sterke en handige Ringke Full Cover Screen Protector!

Lees meer

Specificaties

Productcode 7-1459
Producent Ringke
MPN IDSG0006
Garantie 6 maanden
Type Screenprotector Plastic Folie
Privacy Glass Nee
EAN 8809512159778
Toon meer

Vraag?

Heeft u een vraag over dit product? Vul dan hieronder uw gegevens in, en stel uw vraag. Wij zullen u zo snel mogelijk van een antwoord voorzien.

Stel een vraag

Alternatieven

Geschikt voor

  1. Samsung Galaxy S7 Edge
    Samsung Galaxy S7 Edge
Klik hier voor de resultaten