Originele Samsung Galaxy S10 Screen Protector

Productcode: 52980
Niet meer leverbaar
Bekijk hieronder alternatieven

Productomschrijving

Deze Originele Samsung Display Folie Screen Protector voor de Samsung Galaxy S10 beschermt uw beeldscherm tegen krassen, deuken en vuil dat uw telefoon kan beschadigen. Zeker wanneer u uw telefoon intensief gebruikt, is het lastig om het scherm als nieuw te houden. Een klein krasje of puntje op het scherm is gauw opgelopen. Deze Originele Display Folie van Samsung is de perfecte bescherming voor uw scherm, aangezien het de schadelijke invloeden van buitenaf opvangt, waardoor uw scherm zelf als nieuw blijft.

Display Folie

Een Display Folie Screen Protector is een dun, doorzichtig plastic laagje, die u plaatst over het scherm van uw mobiele telefoon. Niet alleen beschermt het uw telefoon, maar het verbetert ook nog eens de leesbaarheid van uw scherm in direct zonlicht. Door een transparantie van 99% neemt de helderheid van het scherm niet af, maar biedt de Samsung Display Folie u wel optimale bescherming tegen dagelijks gebruik.

Kwaliteit

Deze Display Folie Screen Protector is een origineel accessoire van Samsung, en dus op maat gemaakt voor de Samsung Galaxy S10. Daarom hoeft u zelf niets bij te knippen. Het enige wat u hoeft te doen is het scherm vetvrij maken, de display folie op het toestel plakken zonder luchtbelletjes te creëren, en het eindresultaat bewonderen. Bij deze Display Folies wordt een microvezel reinigingsdoekje geleverd, waarmee u het scherm kunt schoonmaken voordat u de display folie plaatst, en nadat u klaar bent met het plaatsen. Zodoende kunt u optimaal gebruik maken van de voordelen van de Samsung Display Folie Screen Protector.

De Originele Samsung Display Folie Screen Protector in het kort:

  • Origineel Samsung accessoire
  • Beschermt uw beeldscherm tegen krassen, deuken en vuil 
  • Transparantie van 99%
  • Op maat gemaakt voor de Samsung Galaxy S10
Lees meer

Specificaties

Productcode 52980
Merk Samsung
MPN ET-FG973CTEGWW
Garantie 12 maanden
Type Screenprotector Plastic Folie
Aantal in de verpakking 1
Privacy Glass Nee
Gewicht 37 gram
EAN 8801643678432
Toon meer

Vraag?

Heeft u een vraag over dit product? Vul dan hieronder uw gegevens in, en stel uw vraag. Wij zullen u zo snel mogelijk van een antwoord voorzien.

Stel een vraag

Geschikt voor

  1. Samsung Galaxy S10
    Samsung Galaxy S10
Reminder image

Bekijk alle Samsung Galaxy S10 Screen Protectors

22 Verschillende modellen

x
Klik hier voor de resultaten