OPPO A52/A72 Anti-Scratch Display Folie Protector

Productcode: 80149
Niet meer leverbaar
Bekijk hieronder alternatieven

Productomschrijving

Deze Nillkin Anti-Scratch Screen Protector voor de OPPO A52/A72 beschermt het scherm van jouw toestel tegen krassen, deuken en vuil dat jouw telefoon kan beschadigen. Zeker wanneer je jouw telefoon intensief gebruikt, is het lastig om het toestel als nieuw te houden. Een klein krasje of puntje in het glas is gauw opgelopen.

Deze Nillkin Anti-Scratch Screen Protector is hiervoor de perfecte bescherming, aangezien het de schadelijke invloeden van buitenaf opvangt, waardoor het toestel zelf als nieuw blijft Een displays folie is een dun, doorzichtig plastic laagje, die je plaatst over het glas, of de achterzijde van jouw mobiele telefoon.

Kwaliteit

Deze folie is ontworpen, en op maat gemaakt voor de OPPO A52/A72. Daarom hoef je zelf niets bij te knippen. Het enige wat je hoeft te doen is het glas vetvrij maken, de folie op het toestel plakken zonder luchtbelletjes te creëren, en het eindresultaat bewonderen. Bij deze bescherm folie wordt een microvezel reinigingsdoekje geleverd, waarmee je het glas kunt schoonmaken voordat je de display folie plaatst, en nadat je klaar bent met het plaatsen. Zodoende kun je optimaal gebruik maken van de voordelen van een Nillkin Anti-Scratch  Screen Protector.

Schoon scherm

Het grote voordeel van deze display folie screen protector is dat deze er voor zorgt dat er geen vieze vlekken op het scherm komen. Door de nanotechnologie op de bovenste laag van de display folie zal ook olie of een watervaste stift niet hechten. Hierdoor blijft jouw scherm altijd mooi schoon.

Installatie

De display folie screen protector is gemakkelijk te installeren. In de verpakking zijn een schoonmaakdoekje, een stof absorberende sticker meegeleverd. Door eerst het toestel netjes vuil en stof vrij te maken kan vervolgens de screen protector worden aangebracht. Als er toch nog kleine luchtbelletjes onder zichtbaar zijn dan kun je deze met jouw vinger weg drukken of zullen ze na verloop van tijd vanzelf wegtrekken.

Voordelen van de Nillkin OPPO A52/A72 Anti-Scratch Display Folie Protector:

  • Op maat gemaakt voor de OPPO A52/A72
  • Beschermt tegen krassen, deuken en vuil
  • Gemakkelijk te installeren zonder luchtbellen
  • Geen vieze vingers, of andere viezigheid op het scherm

In de verpakking:

  • 1x Anti-Scratch Display Folie Screen Protector voor de voorkant
  • 1x Microvezel schoonmaakdoeke
  • 1x Stof absorberende sticker
Lees meer

Specificaties

Productcode 80149
Merk Geen
Garantie 6 maanden
Type Screenprotector Plastic Folie
Aantal in de verpakking 1
Privacy Glass Nee
Anti-bacterieel Nee
Installatietray bijgeleverd Nee
Blue Light Filter Nee
EAN 8719246271120
Toon meer

Reviews

(1 review)

5
uit 5 sterren
Anoniem Ik raad dit product aan
09-11-2021

Heel goed

Hij past precies op de telefoon. Je ziet er niks van als hij erop zit.

Was deze review nuttig?

Vraag en antwoord

Heb je een vraag over dit product? Laat het ons weten! Binnen 1 werkdag ontvang je een antwoord van onze productexperts.

Stel jouw vraag

Geschikt voor

  1. Oppo A52 / A72
    Oppo A52 / A72