Shop nu! Shop met korting! Kerst logo Shop met korting! Shop nu!
Kerst

Nillkin Sony Xperia 10 Plus Anti-Glare Display Folie Screen Protector

Productcode: 53137
Niet meer leverbaar
Bekijk hieronder alternatieven

Productomschrijving

Het beeldscherm van een toestel is één van de meest schadegevoelige onderdelen, dus is het verstandig het scherm van uw Sony Xperia 10 Plus goed te beschermen. Met de Anti-Glare Display Folie van Nillkin bent u verzekerd van een goede bescherming. Met deze Display Folie Screen Protector hoeft u dus niet bang te zijn voor dagelijkse schade aan uw beeldscherm.

Vingerafdrukbestendig

U herkent het vast, al die vingerafdrukken op uw beeldscherm wanneer uw Sony Xperia 10 Plus in het lichthoudt. Met de Nillkin Anti-Glare Display Folie heeft u daar geen last meer van. Met deze Display Folie Screen Protector heeft u een zeer helder beeld. Door de nano-technologie biedt de Nillkin Anti-Glare Display Folie optimale bescherming tegen krassen.

Anti-Glare

De Anti-Glare Display Folie van Nillkin beschermt niet alleen uw Sony Xperia 10 Plus, maar ook uzelf! Er wordt namelijk veel UV-straling weerkaatst via uw beeldscherm. De Anti-Glare Display Folie houdt deze UV straling tegen en beschermt uw huid hiermee! 

Uitsparingen

DeAnti-Glare Display Folie is speciaal voor de Sony Xperia 10 Plus ontworpen. Er is een speciale uitsparing voor de voorcamera, luidspreker etc. Voor de rest is de folie perfect op maat. U hoeft de folie dus alleen nog maar te plakken.

Aanbrengen

Het plakken van de Display Folie Screen Protector is zeer eenvoudig. De folie is namelijk zelfklevend, zodat u deze direct op uw beeldscherm kunt plakken. Wel is het belangrijk uw beeldscherm goed schoon te maken voordat u de Anti-Glare Display Folie aanbrengt, om luchtbubbels te voorkomen. U kunt het beeldscherm schoonmaken met het bijgeleverde schoonmaakdoekje.

Voordelen van de Nillkin Sony Xperia 10 Plus Anti-Glare Display Folie Screen Protector:

  • Beschermt uw beeldscherm optimaal
  • Vingerafdrukbestendig
  • Speciaal op maat gemaakt
  • Handige uitsparingen
  • Inclusief schoonmaakdoekje
Lees meer

Specificaties

Productcode 53137
Merk Nillkin
Garantie 6 maanden
Type Screenprotector Plastic Folie
Aantal in de verpakking 1
Privacy Glass Nee
Anti-bacterieel Nee
Installatietray bijgeleverd Nee
Blue Light Filter Nee
Gewicht 17 gram
EAN 6902048174764
Toon meer

Vraag en antwoord

Heb je een vraag over dit product? Laat het ons weten! Binnen 1 werkdag ontvang je een antwoord van onze productexperts.

Stel jouw vraag