Nillkin Scratch-Resistant Screen Protector LG Q6

Productcode: 51967
Niet meer leverbaar
Bekijk hieronder alternatieven

Alternatieven

Meer alternatieven

Productomschrijving

Het beeldscherm van een toestel is één van de meest schadegevoelige onderdelen, dus is het verstandig het scherm van uw LG Q6 goed te beschermen. Met de Nillkin Scratch-resistant Screen Protector bent u verzekerd van een goede bescherming. Met de screen protector hoeft u dus niet bang te zijn voor dagelijkse schade aan uw beeldscherm.

Anti-Glare

De Scratch-resistant Screen Protector beschermt niet alleen uw LG Q6, maar ook uzelf! Er wordt namelijk veel UV straling weerkaatst via uw het beeldscherm van uw LG Q6. De Nillkin Scratch-resistant screen protector houdt deze UV straling tegen. Teveel UV straling is namelijk schadelijk voor uw huid. Met deze screen protector bent u daar gelukkig tegen beschermd.

Uitsparingen

De Nillkin Scratch-resistant Screen Protector is speciaal voor de LG Q6 ontworpen. Er is een speciale uitsparing voor de voorcamera, luidspreker en homeknop. Voor de rest is de folie perfect op maat. U hoeft de folie dus alleen nog maar te plakken.

Aanbrengen

Het plakken van de screen protector is zeer eenvoudig. De folie is namelijk zelfklevend, zodat u deze direct op uw beeldscherm kunt plakken. Wel is het belangrijk uw beeldscherm goed schoon te maken voor u de Nillkin Scratch-resistant Screen Protector LG Q6 plakt, om luchtbubbels onder de display folie te voorkomen. U kunt het beeldscherm schoonmaken met het bijgeleverde schoonmaakdoekje.

Nillkin Scratch-Resistant Screen Protector in het kort:

  • Beschermt uw beeldscherm optimaal
  • Vingerafdrukbestendig
  • Op maat gemaakt
  • Handige uitsparing
  • Inclusief schoonmaakdoekje 
Lees meer

Specificaties

Productcode 51967
Merk Nillkin
Garantie 6 maanden
Type Screenprotector Plastic Folie
Privacy Glass Nee
EAN 6902048145863
Toon meer

Vraag?

Heeft u een vraag over dit product? Vul dan hieronder uw gegevens in, en stel uw vraag. Wij zullen u zo snel mogelijk van een antwoord voorzien.

Stel een vraag

Geschikt voor

  1. LG Q6
    LG Q6

Bekijk alle LG Q6 Screen Protectors

2 Verschillende modellen

x
Klik hier voor de resultaten