Nillkin Display Folie Huawei Nova 2

Productcode: 51898
Niet meer leverbaar
Bekijk hieronder alternatieven

Productomschrijving

De display van een toestel is één van de meest schadegevoelige onderdelen, dus is het verstandig het scherm van uw gloednieuwe Huawei Nova 2 goed te beschermen. Zeker als u uw toestel intensief gebruikt, is het lastig om het display zo goed als nieuw te houden. Met de Nillkin Display Folie Huawei Nova 2 bent u verzekerd van een goede bescherming.

Vlakke gedeelte

Veel hoesjes zitten soms net iets over de randen van de Huawei Nova 2. Hierdoor is een screen protector in combinatie met een hoesje niet mogelijk. Met deze Nillkin Display Folie heeft u daar totaal geen last van. De display folie beschermd alleen het vlakke gedeelte, waardoor u de folie gegarandeerd kunt combineren met elk hoesje.

Kwaliteit

De Nillkin Display Folie Huawei Nova 2 maakt gebruik van nano-technologie om een goede bescherming tegen krassen te bieden. Ook is de Nillkin Display Folie Huawei Nova 2 vingerafdrukbestendig, zodat u een helder en krasvrij beeld houdt.

Aanbrengen

Het aanbrengen van de Nillkin Display Folie is erg makkelijk. De display folie is namelijk zelfklevend, zodat u deze direct op uw display kunt plakken. Wel is het belangrijk uw display goed schoon te maken voor u de Nillkin Display Folie aanbrengt, om luchtbubbels onder de display folie te voorkomen. Daarom zit er in de verpakking een schoonmaakdoekje en stof absorberende sticker meegeleverd, zodat u uw display makkelijk en grondig schoon kunt maken.

Nillkin Display Folie Huawei Nova 2 in het kort:

  • Beschermt het vlakke gedeelte van uw display
  • Vingerafdrukbestendig
  • Op maat gemaakt
  • Inclusief schoonmaakdoekje
  • Stof absorberende sticker meegeleverd
Lees meer

Specificaties

Productcode 51898
Merk Nillkin
MPN M-SP HW-Nova 2
Garantie 6 maanden
Type Screenprotector Plastic Folie
Privacy Glass Nee
EAN 6902048142916
Toon meer

Vraag?

Heeft u een vraag over dit product? Vul dan hieronder uw gegevens in, en stel uw vraag. Wij zullen u zo snel mogelijk van een antwoord voorzien.

Stel een vraag
Klik hier voor de resultaten