• Thuiswinkel waarborg
  • 9,6 uit 54.331 reviews
  • Gratis verzending

Motorola One Macro HD Clear Display Folie Screenprotector

Productcode: 53622
Niet meer leverbaar
Bekijk hieronder alternatieven

Productomschrijving

Zeker wanneer u uw telefoon intensief gebruikt, is het lastig om het scherm als nieuw te houden. Een klein krasje of puntje op het scherm is gauw opgelopen. Deze Motorola One Macro HD Clear Display Folie Screenprotector is de perfecte bescherming voor uw beeldscherm, aangezien het de schadelijke invloeden van buitenaf opvangt, waardoor uw scherm zelf als nieuw blijft.

HD Clear

Zoals de naam al aangeeft is deze Display Folie Screenprotector HD Clear. Dit houdt in dat uw beeldscherm niet alleen optimaal wordt beschermd, maar ook de hoge resolutie van het Motorola One Macro Display blijft behouden. Tevens neemt de helderheid van het beeldscherm niet af.

Helderheid folie

Een Display Folie Screenprotector is een dun, doorzichtig plastic laagje, die u plaatst over het scherm van uw mobiele telefoon. Niet alleen en beschermt uw telefoon, maar het verbetert ook nog eens de leesbaarheid van uw scherm in direct zonlicht. Door een transparantie van 99% neemt de helderheid van het scherm niet af, maar biedt de Display Folie u wel optimale bescherming tegen dagelijks gebruik.

Kwaliteit

Deze HD Clear Display Folie Screenprotector is ontworpen, en op maat gemaakt voor de Motorola One Macro. Het enige wat u dushoeft te doen is het scherm vetvrij maken, de Screenprotector op het toestel plakken zonder luchtbelletjes te creëren, en het eindresultaat bewonderen. Bij deze Screenprotector wordt een microvezel reinigingsdoekje geleverd, waarmee u het scherm kunt schoonmaken voordat u de Motorola One Macro Display Folie Screenprotector plaatst, en nadat u klaar bent met het plaatsen. Zodoende kunt u optimaal gebruik maken van de voordelen van een display screen protector.

Voordelen van de Motorola One Macro HD Clear Display Folie Screenprotector

  • De perfecte bescherming voor uw beeldscherm
  • Vangt de schadelijke invloeden van buitenaf op
  • Behoud de hoge resolutie van het Motorola One Macro Display
  • Dun, doorzichtig plastic laagje
  • Op maat gemaakt voor de Motorola One Macro
Lees meer

Specificaties

Productcode 53622
Merk Geen
Garantie 6 maanden
Type Screenprotector Plastic Folie
Aantal in de verpakking 1
Privacy Glass Nee
Anti-bacterieel Nee
Installatietray bijgeleverd Nee
Blue Light Filter Nee
Gewicht 13 gram
EAN 8719246217012
Toon meer

Vraag en antwoord

Heb je een vraag over dit product? Laat het ons weten! Binnen 1 werkdag ontvang je een antwoord van onze productexperts.

Stel jouw vraag

Geschikt voor

  1. Motorola One Macro
    Motorola One Macro
Reminder image

Bekijk alle Motorola One Macro Screen Protectors

20627 Verschillende modellen

x