Motorola Moto G8 Power 0.3mm Arc Edge Tempered Glass Screenprotector

Productcode: 80131
Niet meer leverbaar
Bekijk hieronder alternatieven

Productomschrijving

Een Tempered Glass Screenprotector is niet zomaar een Screenprotector. Door gebruik te maken van nanotechnologieën is men er in geslaagd om Screenprotector te maken met veel voordelen ten opzichte van een normale display folie voor de Motorola Moto G8 Power. De 0.3mm Arc Edge Tempered Glass Screenprotector biedt meer en een betere bescherming tegen krassen en stoten. 

Hardheid

De hardheid van de 0.3mm Arc Edge Tempered Glass Screenprotector voor de Motorola Moto G8 Power wordt gemeten aan de hand van de potlood hardheidsschaal. Deze 0.3mm dikke Arc Edge Tempered Glass Screenprotector heeft een hardheid van 9H. Dat betekent dat het de sterkste is op deze schaal. De hardheidstest wordt uitgevoerd door een potlood in een hoek van 45 graden op de 0.3mm Arc Edge Tempered Glass Screenprotector te drukken. De test is geslaagd als er geen krasje zichtbaar is. Het gaat dus om een erg stevige 0.3mm Arc Edge Tempered Glass Screenprotector waar absoluut niet zomaar krasjes op komen.

Waterdichte coating

Deze Tempered Glass Screenprotector voor de Motorola Moto G8 Power heeft een waterdichte nano coating, daardoor kan vocht zich niet hechten. Door de nanotechnologie die zijn toegepast, zal deze water afstoten. Je zult zien dat er bolletjes water ontstaan die direct van het toestel af glijden.

Schoon scherm

Het grote voordeel van de Tempered Glass Screenprotector is dat deze er voor zorgt dat er geen vieze vlekken op het scherm komen. Door de nanotechnologie op de bovenste laag van de 0.3mm Arc Edge Tempered Glass zal ook olie of een watervaste stift niet hechten. Hierdoor blijft je scherm altijd mooi schoon en helder.

Voordelen van de Motorola Moto G8 Power 0.3mm Arc Edge Tempered Glass Screenprotector:

  • Op maat gemaakt voor de Motorola Moto G8 Power
  • 0.3mm dik en sterkste hardheid van 9H
  • Beschermt tegen krassen en stoten
  • Gemakkelijk te installeren zonder luchtbellen
  • Geen vieze vingers, of andere viezigheid op het scherm
  • Een waterafstotende coating
Lees meer

Specificaties

Productcode 80131
Merk Geen
Garantie 6 maanden
Type Screenprotector Tempered Glass
Aantal in de verpakking 1
Privacy Glass Nee
Anti-bacterieel Nee
Installatietray bijgeleverd Nee
Blue Light Filter Nee
Gewicht 81 gram
EAN 8719246271083
Toon meer

Reviews

(2 reviews)

4.5
uit 5 sterren
Laure Ik raad dit product aan
18-11-2020

Super!

Vaak is het dat als er een zwarte rand is, deze kleur een deel van het scherm bedekt. Gelukkig heb ik eindelijk 1 gevonden die dat niet doet! Past perfect en de kwaliteit is super! Werd ook goed verpakt geleverd en je kon alles zeer mooi opvolgen! Een echte aanrader.

Was deze review nuttig?

Pkamp Ik raad dit product aan
11-12-2020

Perfect

Goed en snel geleverd, en het aanbrengen ging ook vlot. Moest hem een keertje opnieuw aanbrengen omdat ik hem niet mooi in het midden had geplakt, maar dat gaf geen enkel probleem. Top.

Was deze review nuttig?

Vraag en antwoord

Heb je een vraag over dit product? Laat het ons weten! Binnen 1 werkdag ontvang je een antwoord van onze productexperts.

Stel jouw vraag

Geschikt voor

  1. Motorola Moto G8 Power
    Motorola Moto G8 Power
Reminder image

Bekijk alle Motorola Moto G8 Power Screen Protectors

3 Verschillende modellen

x