Krasbestendige Display Folie Oppo A12

Productcode: 73789
Niet meer leverbaar
Bekijk hieronder alternatieven

Productomschrijving

De display van een toestel is één van de meest schadegevoelige onderdelen, dus is het verstandig het scherm van jouw Oppo A12 goed te beschermen. Zeker als je jouw toestel intensief gebruikt, is het lastig om het display zo goed als nieuw te houden. Met krasbestendige display folie voor je Oppo A12 ben je verzekerd van een goede bescherming.

Kwaliteit

De krasbestendige display folie voor jouw Oppo A12 maakt gebruik van nano-technologie om een goede bescherming tegen krassen te bieden. Ook is de krasbestendige display folie vingerafdrukbestendig, zodat je een helder en krasvrij beeld houdt.

Aanbrengen

Het aanbrengen van de krasbestendige display is erg makkelijk. De display folie is namelijk zelfklevend, zodat je deze direct op jouw display kunt plakken. Wel is het belangrijk je display goed schoon te maken voor je de krasbestendige display folie aanbrengt, om luchtbubbels onder de display folie te voorkomen.

De krasbestendige display folie voor de Oppo A12 in het kort:

  • Beschermt het vlakke gedeelte van uw display
  • Vingerafdrukbestendig
  • Op maat gemaakt
Lees meer

Specificaties

Productcode 73789
Merk Geen
Garantie 6 maanden
Type Screenprotector Plastic Folie
Aantal in de verpakking 1
Privacy Glass Nee
Anti-bacterieel Nee
Installatietray bijgeleverd Nee
Blue Light Filter Nee
Gewicht 12 gram
EAN 8719246261114
Toon meer

Vraag en antwoord

Heb je een vraag over dit product? Laat het ons weten! Binnen 1 werkdag ontvang je een antwoord van onze productexperts.

Stel jouw vraag

Geschikt voor

  1. Oppo A12
    Oppo A12