IMAK Oppo Find X3 Lite / Reno5 Volledig Dekkend Tempered Glass

Productcode: 106085
Niet meer leverbaar
Bekijk hieronder alternatieven

Productomschrijving

Door gebruik te maken van nanotechnologieën is Imak er in geslaagd om Screenprotector te maken met veel voordelen ten opzichte van een normale display folie. IMAK Pro+ Oppo Reno Find X3 Lite / Reno5 Full Cover Tempered Glass biedt meer en een betere bescherming tegen krassen en stoten en bedekt het gehele display van jouw Oppo Reno Find X3 Lite / Reno5. 

Hardheid

De hardheid van de IMAK Tempered Glass Screenprotector voor de Oppo Reno Find X3 Lite / Reno5 wordt gemeten aan de hand van de potlood hardheidsschaal. Deze Tempered Glass Screenprotector heeft een hardheid van 9H. Dat betekent dat het de sterkste is op deze schaal. De hardheidstest wordt uitgevoerd door een potlood in een hoek van 45 graden op de IMAK Tempered Glass te drukken. De test is geslaagd als er geen krasje zichtbaar is. Het gaat dus om een erg stevige Screenprotector waar absoluut niet zomaar krasjes op komen.

Schoon scherm

Deze Tempered Glass Screenprotector voor de Oppo Reno Find X3 Lite / Reno5 heeft coating van nanotechnologie. Hierdoor kan vocht zich niet hechten en zal water afstoten van de IMAK Pro+ Full Cover Tempered Glass. Je zult zien dat er bolletjes water ontstaan die direct van het toestel af glijden. Het grote voordeel hiervan is ook dat dit ervoor zorgt dat er geen vieze vlekken op het scherm komen. Ook olie of een watervaste stift zullen niet niet hechten.

Installatie

De IMAK Pro+ Oppo Reno Find X3 Lite / Reno5 Screen Protector 9H Tempered Glass is tot slot gemakkelijk te installeren. In de verpakking zijn alle benodigdheden, waaronder een schoonmaakdoekje en een alcoholgaasje meegeleverd. Door eerst het toestel netjes vuil- en stofvrij te maken kan vervolgens de screenprotector worden aangebracht, waarna hij vanzelf zal gaan hechten aan het scherm.

Voordelen van de IMAK Oppo Reno Find X3 Lite / Reno5 Screenprotector Tempered Glass:

 • Op maat gemaakt voor de Oppo Reno Find X3 Lite / Reno5
 • Full Cover, bedekt het gehele display van je Oppo Reno Find X3 Lite / Reno5
 • Sterkste hardheid van 9H
 • Beschermt tegen krassen en stoten
 • Schoon scherm door coating van nanotechnologie
 • Gemakkelijk te installeren, benodigdheden meegeleverd
Lees meer

Specificaties

Productcode 106085
Merk Imak
Garantie 6 maanden
Type Screenprotector Tempered Glass
Aantal in de verpakking 1
Privacy Glass Nee
Anti-bacterieel Nee
Installatietray bijgeleverd Nee
Blue Light Filter Nee
EAN 6957476831499
Toon meer

Vraag en antwoord

Heb je een vraag over dit product? Laat het ons weten! Binnen 1 werkdag ontvang je een antwoord van onze productexperts.

Stel jouw vraag

Geschikt voor

 1. Oppo Find X3 Lite
  Oppo Find X3 Lite
 2. Oppo Reno5
  Oppo Reno5