Eiger iPhone 11/XR Tempered Glass Case Friendly Screen Protector Plat

Productcode: 57363
Niet meer leverbaar
Bekijk hieronder alternatieven

Productomschrijving

Deze Eiger Mountain GLASS Case Friendly Apple iPhone 11 / XR Screenprotector is Eiger's sterkste Screenprotector ooit! Mountain GLASS is vervaardigd uit hoogwaardig aluminiumsilicaatglas. Hierdoor is deze Screenprotector supersterk en vangt het krassen en stoten volledig en optimaal op. Daarnaast is de Screenprotector Case Friendly, in combinatie met een hoesje te gebruiken.

Sterkste glas ooit!

Gemaakt van premium aluminiumsilicaatglas, zorgt deze Eiger Mountain GLASS voor de beste en sterkste bescherming voor je iPhone! Eiger Mountain GLASS-schermbeschermers bieden 70% verbeterde anti-schokcapaciteit, 40% verbeterde anti-buigcapaciteit en 40% verbeterde anti-drukcapaciteit. Daarnaast heeft dit Eiger Mountain telefoon glaasje een ultradun, krasbestendig ontwerp van 0.33 mm met een hoge resolutie en helderheid. De lijm met hoge viscositeit zorgt verder voor een sterke hechting en helpt loslaten te voorkomen.

Volledig dekkend en Case Friendly

Deze Eiger Mountain GLASS Apple iPhone 11 / XR Screenprotector onderscheid zich doordat hij zowel Case Friendly als Volledig Dekkend is. De Eiger Mountain GLASS is namelijk ontworpen om met alle soorten hoesjes optimaal te blijven werken. Ondanks dat de Tempered Glass Case Friendly is, doet het niets onder qua bescherming van je iPhone 11 / XR. Deze Mountain GLASS hecht zich namelijk volledig op en om het scherm, maar met een net iets kleinere rand. Hierdoor blijft er genoeg ruimte over voor de combinatie met een hoesje.

Speciale laag en coating

Tot slot beschikt deze Eiger Mountain GLASS Screenprotector over een speciale anti-stof laag. Deze laag voorkomt dat de randen van de Apple iPhone 11 / XR Screenprotector omhoog komen door vuil of stof. Verder zorgt een oleofobe coating voor een langdurige, oliebestendige en vingerafdrukwerende barrière. waardoor de Tempered Glass eenvoudig schoon te maken is!

Voordelen van de Eiger Mountain GLASS Apple iPhone 11 / XR Screenprotector Tempered Glass:

 • Eiger Mountain GLASS, Eiger's sterkste Screenprotector ooit!
 • Vervaardigd uit supersterk en hoogwaardig aluminiumsilicaatglas
 • Verbeterde anti-schokcapaciteit, anti-buigcapaciteit en anti-drukcapaciteit
 • Ultradun, krasbestendig ontwerp van 0.33 mm met afgeronde hoeken
 • Volledig dekkend en Case Friendly Screenprotector
 • Speciale anti-stoflaag voorkomt dat de Protector omhoog komt
 • Oleofobe coating voor een langdurige, oliebestendige en vingerafdrukwerende barrière

Informatie over het merk Eiger

Eiger logo

Eiger biedt al lange tijd veel verschillende telefoonaccessoires van hoge kwaliteit aan. Geïnspireerd door de Eiger-berg, bestaat hun assortiment voor een groot deel uit screenprotectors en hoesjes voor veel smartphones.

GSMpunt streeft ernaar om alleen de beste telefoonaccessoires aan te bieden. Vanwege de jarenlange ervaring van Eiger, weet het merk precies wat er nodig is om accessoires van hoge kwaliteit aan te bieden. Daarom kun je bij GSMpunt veel producten van Eiger vinden.

Lees meer

Specificaties

Productcode 57363
Merk Eiger
MPN EGMSP00110
Garantie 6 maanden
Type Screenprotector Tempered Glass
Aantal in de verpakking 1
Privacy Glass Nee
Anti-bacterieel Nee
Installatietray bijgeleverd Nee
Blue Light Filter Nee
Gewicht 53 gram
EAN 5055821747479
Toon meer

Vraag en antwoord

Kan ik deze Eiger screenprotector combineren met een hoesje van bijvoorbeeld Spigen?
Vraag van Marcuccio
1 Antwoord

Ja, deze screenprotector is zoals Eiger het vermeld "Case Friendly". Dit betekent dat deze te combineren is met hoesjes.
Antwoord van Eleon

Heb je een vraag over dit product? Laat het ons weten! Binnen 1 werkdag ontvang je een antwoord van onze productexperts.

Stel jouw vraag

Geschikt voor

 1. Apple iPhone 11
  Apple iPhone 11
 2. Apple iPhone XR
  Apple iPhone XR