Displex Display Repair Polish Scratch Remover

Bekijk productvideo
Productcode: 50154
Niet meer leverbaar
Bekijk hieronder alternatieven

Productomschrijving

Displays van mobiele telefoons zijn krasgevoelig en worden daardoor onooglijk. Er zijn maar een paar fabrikanten die reservedisplays aanbieden en dan is het verwisselen meestal zeer ingewikkeld. DISPLEX heeft een eenvoudige oplossing voor dit probleem. Met dit nieuwe speciale Displex Polish polijstmiddelhebben de consumenten zelf de mogelijkheid om de krassen in het display snel en goedkoop te verwijderen.

Doe wat DISPLEX op het display. Met een schone zachte katoenen doek de krassen 2 a 3 minuten onder grote druk polijsten. Bij diepe krassen de behandeling meerdere keren herhalen. Daarna de resten verwijderen. LET OP: Niet op gelakte of geverfde oppervlakken polijsten, dit zal de telefoon beschadigen. Uitsluitend het doorzichtige gedeelte van het display-glas bewerken. Een tube van 5 g is voldoende voor ca. 8-10 behandelingen. Het glas wordt een beetje opgelost en met zeer fijne deeltjes geslepen. De kanten van de kras worden afgerond en de kras wordt met het eigen materiaal van het glas opgevuld, waardoor het gehele oppervlak weer gaat glimmen. U ontvangt 1 tube met 5 gram DISPLEX display polish.

Gebruik:

  1. Plak de randen van het scherm af om te voorkomen dat deze meegepolijst worden.
  2. Doe wat DISPLEX op de krassen.
  3. Beweeg met een dunne, droge doek in cirkeltjes en oefen een beetje druk uit op het scherm.
  4. Na ongeveer een minuut moet u verschil kunnen zien.
  5. Herhaal deze stappen als de kras nog niet volledig verwijderd is.
  6. verwijder overtollig DISPLEX, en verwijder het afplakmateriaal.

LET OP: Displex Polish is een polijstmiddel. Door dit middel op het oppervlak aan te brengen en rond te wrijven bent u aan het polijsten. Wij adviseren u dit product alleen te gebruiken indien u weet wat polijsten is, en u weet wat er mis kan gaan. Een gepolijst oppervlak glimt. Daardoor is Dixplex in de meeste gevallen NIET geschikt voor matte laptopschermen of andere oppervlakken die niet glanzen. Zorg dat u voor gebruik weet of het oppervlak dat u wilt behandelen gepolijst kan worden, en hoe u dit oppervlak moet polijsten om schade aan uw apparaat te voorkomen.

Het gebruik van deze Displex Polish Scratch Remover is geheel op eigen risico!


Officiële Displex distributeur.

GSMpunt is een officiële Displex distributeur.

Dit betekent dat wij door Displex geselecteerd zijn om de hoogwaardige producten van dit merk te verkopen. Bij ons vindt u dan ook het complete assortiment dat Displex verkoopt, zoals o.a. de 2D Real Glass en de 3D Real Glass Screen Protector, maar ook de Display-/ Glass Repair Polish van dit merk en de 360° Protection Kit.

Displex Screen Protectors staan onder meer bekend om de allerhoogste hardheid (10H), gemeten aan de hand van de potlood hardheidsschaal dat ervoor zorgt dat Displex Screen Protectors de maximale krasbescherming bieden dat mogelijk is.

Lees meer

Specificaties

Productcode 50154
Merk Displex
Garantie 6 maanden
Type Screenprotector Overige bescherming
Aantal in de verpakking 1
Privacy Glass Nee
Gewicht 25 gram
EAN 8719246001246
Toon meer

Vraag?

Heeft u een vraag over dit product? Vul dan hieronder uw gegevens in, en stel uw vraag. Wij zullen u zo snel mogelijk van een antwoord voorzien.

Stel een vraag

Geschikt voor

Alcatel

Apple

Asus

BlackBerry

CAT

General Mobile

Google

Honor

HTC

Huawei

Lenovo

LG

Microsoft

Motorola

Nokia

OnePlus

Oppo

Razer

Samsung

Sony

Wiko

Wileyfox

Xiaomi

Toon meer
Klik hier voor de resultaten