BodyGuardz Spyglass Privacy Tempered Glass Apple iPhone 6s / 7

Productcode: 7-2165
Niet meer leverbaar
Bekijk hieronder alternatieven

Productomschrijving

Met deze luxe Spyglass Tempered Glass van BodyGuardz beschermt u het scherm van uw Apple iPhone 7 / 6(S) tegen schrammen, krassen en barsten. Het sterke Pure 2 glas van BodyGuardz is explosiebestending, wat inhoud dat het glas niet uit elkaar spat als het beschadigd raakt, maar gebroken blijft zitten. U loopt dus geen gevaar dat het glas schade aanricht aan uw smartphone zelf. 

Extra privacy

De Spyglass is perfect voor als u niet wilt dat degene naast u meekijkt op uw beeldscherm. Deze Spyglass is zo ontworpen dat bij normaal gebruik van uw smartphone het beeldscherm duidelijk zichtbaar is, maar wanneer je vanuit een hoek op het beeldscherm probeert te kijken dit vrijwel onmogelijk is. 

Installatie

De BodyGuardz Spyglass is gemakkelijk te installeren. Door eerst het toestel netjes vuil en stof vrij te maken kan vervolgens de tempered glass screen protector worden aangebracht. De tempered glass hoeft enkel op het scherm geplaatst te worden, waarna u er met 1 vinger op kunt drukken. De bescherming zal zich nu vanzelf gaan hechten aan het scherm. 

Voordelen van de privacy tempered glass:

  • Optimale bescherming
  • Extra privacy door het speciale beschermglas
  • Geen bubbels bij het aanbrengen
  • Perfect op maat gemaakt
Lees meer

Specificaties

Productcode 7-2165
Producent BodyGuardz
Garantie 6 maanden
Type Screenprotector Tempered Glass
Privacy Glass Ja
EAN 846237047964
Toon meer

Vraag?

Heeft u een vraag over dit product? Vul dan hieronder uw gegevens in, en stel uw vraag. Wij zullen u zo snel mogelijk van een antwoord voorzien.

Stel een vraag

Geschikt voor

  1. Apple iPhone 6S
    Apple iPhone 6S
  2. Apple iPhone 7
    Apple iPhone 7
Klik hier voor de resultaten