BodyGuardz Pure 2 Clear ScreenGuardz Apple iPhone X / XS

Productcode: 52022
Niet meer leverbaar
Bekijk hieronder alternatieven

Productomschrijving

Met deze luxe Pure 2 Tempered Glass van ScreenGuardz beschermt u het scherm van uw Apple iPhone X tegen schrammen, krassen en barsten. Het sterke Pure 2 glas van BodyGuardz is explosiebestending, wat inhoud dat het glas niet uit elkaar spat als het beschadigd raakt, maar gebroken blijft zitten. U loopt dus geen gevaar dat het glas schade aanricht aan uw smartphone zelf. De BodyGuardz Pure 2 Clear ScreenGuardz is daarnaast erg helder, waardoor de kwaliteit van uw scherm behouden blijft.

Schoon scherm

Het grote voordeel van deze tempered glass screen protector is dat deze er voor zorgt dat er geen vieze vlekken op het scherm komen. Door de nanotechnologie op de bovenste laag van de tempered glass zal bijvoorbeeld olie niet hechten. Hierdoor blijft uw scherm altijd mooi schoon.

Installatie

De BodyGuardz Pure 2 Clear BodyGuardz is gemakkelijk te installeren. Door eerst het toestel netjes vuil en stof vrij te maken kan vervolgens de tempered glass screen protector worden aangebracht. De tempered glass hoeft enkel op het scherm geplaatst te worden, waarna u er met 1 vinger op kunt drukken. De bescherming zal zich nu vanzelf gaan hechten aan het scherm. 

Waarom een tempered glass screen protector?

  • Beschermt uw smartphone tegen krassen en stoten
  • Gemakkelijk te installeren zonder luchtbellen
  • Geen vieze vingers, of andere viezigheid op het scherm
Lees meer

Specificaties

Productcode 52022
Merk BodyGuardz
MPN SG2CE-API80-9D0
Garantie 6 maanden
Type Screenprotector Tempered Glass
Privacy Glass Nee
EAN 846237050056
Toon meer

Vraag?

Heeft u een vraag over dit product? Vul dan hieronder uw gegevens in, en stel uw vraag. Wij zullen u zo snel mogelijk van een antwoord voorzien.

Stel een vraag

Geschikt voor

  1. Apple iPhone X
    Apple iPhone X
  2. Apple iPhone XS
    Apple iPhone XS
Klik hier voor de resultaten