Baseus Full Screen Privacy Tempered Glass Apple iPhone 12 Mini

Productcode: 76240
Niet meer leverbaar
Bekijk hieronder alternatieven

Productomschrijving

Deze screen protector voor de Apple iPhone 12 Mini beschermt jouw beeldscherm tegen krassen, deuken en vuil dat jouw telefoon kan beschadigen. Zeker wanneer je jouw telefoon intensief gebruikt, is het lastig om het scherm als nieuw te houden. Een klein krasje of puntje op het scherm is gauw opgelopen. Deze screen protector is de perfecte bescherming voor jouw beeldscherm, aangezien het de schadelijke invloeden van buitenaf opvangt, waardoor jouw scherm zelf als nieuw blijft.

Privacy

Deze Privacy Tempered Glass Screen Protector maakt gebruik van speciaal folie, waardoor het scherm niet vanuit een schuine hoek te lezen is. Hierdoor voorkom je dat mensen stiekem met je meekijken.

Ultra Clear

Deze screen protector is ultra clear. Dit houdt in dat jouw beeldscherm niet alleen optimaal wordt beschermd, de hoge resolutie van de Apple iPhone 12 Mini blijft ook nog eens behouden. Tevens neemt de helderheid van het beeldscherm niet af.

Helderheid folie

Een display folie is een dun, doorzichtig plastic laagje, die je plaatst over het scherm van jouw mobiele telefoon. Niet alleen en beschermt jouw telefoon, maar het verbetert ook nog eens de leesbaarheid van jouw scherm in direct zonlicht. Door een transparantie van 99% neemt de helderheid van het scherm niet af, maar biedt de Display Folie u wel optimale bescherming tegen dagelijks gebruik.

Kwaliteit

Deze screen protector is ontworpen, en op maat gemaakt voor de Apple iPhone 12 Mini. Daarom hoef je zelf niets bij te knippen. Het enige wat je hoeft te doen is het scherm vetvrij maken, de screen protector op het toestel plakken zonder luchtbelletjes te creëren, en het eindresultaat bewonderen. Bij deze screen protector wordt een microvezel reinigingsdoekje geleverd, waarmee je het scherm kunt schoonmaken voordat je de display folie plaatst, en nadat je klaar bent met het plaatsen. Zodoende kun je optimaal gebruik maken van de voordelen van een display screen protector.

Lees meer

Specificaties

Productcode 76240
Merk Baseus
MPN SGAPIPH54N-ATG01
Garantie 12 maanden
Type Screenprotector Plastic Folie
Aantal in de verpakking 2
Privacy Glass Ja
Anti-bacterieel Nee
Installatietray bijgeleverd Nee
Blue Light Filter Nee
Gewicht 85 gram
EAN 6953156228993
Toon meer

Vraag en antwoord

Heb je een vraag over dit product? Laat het ons weten! Binnen 1 werkdag ontvang je een antwoord van onze productexperts.

Stel jouw vraag

Geschikt voor

  1. Apple iPhone 12 Mini
    Apple iPhone 12 Mini