4smarts Second Glass Samsung Galaxy A5 (2016)

Bekijk productvideo
Productcode: 51144
Niet meer leverbaar
Bekijk hieronder alternatieven

Productomschrijving

Bied het scherm van uw Samsung Galaxy A5 (2016) een optimale bescherming met de Second Glass Plus van 4Smarts. Ondanks dat de Second Glass slechts 0.3mm dik is, absorbeert het schokken en blijft het scherm van uw toestel kras en deuk vrij. 

Ontwerp

De 4Smarts Second Glass Plus past precies bij het de maten van het toestel. De randen van de tempered glass zullen precies aansluiten op de randen van uw Samsung Galaxy A5 (2016) waardoor bescherming op maat verzekerd is. 

9H

Dankzij een hardheid van 9H biedt de 4Smarts Second Glass Plus een optimale bescherming. De tempered Glass zal uw scherm kras- en schokvrij houden. Daarnaast is de 4Smarts Second Glass Plus schokabsorberend waardoor stoten tegen het scherm opgevangen zullen worden. 

Schoon scherm

De 4Smarts Second Glass Plus is voorzien van een zogenaamde oleophobic coating. Deze coating zorgt er voor dat vingerafdrukken niet zullen hechten aan het glas. Ook ander vuil zal zich niet hechten aan het glas waardoor het eenvoudig schoon te maken is. 

ScreenBoy

Om het aanbrengen van de 4Smarts Second Glass Plus eenvoudiger te maken wordt de screen protector geleverd in een ScreenBoy. Voor het aanbrengen van de Second Glass hoeft u enkel het scherm van uw toestel schoon te maken, uw toestel in de ScreenBoy te leggen en de Second Glass over het toestel te leggen. In de video zal dit nog eens stap voor stap uitgelegd worden.

De 4Smarts Second Glass Plus in het kort:

  • Slechts 0.3mm dik
  • Perfecte pasvorm op het scherm
  • 9H hardheid
  • Beschermt tegen krassen, deukjes en vuil
  • Oleophobic coating
  • Geleverd in ScreenBoy voor eenvoudig aanbrengen
Lees meer

Specificaties

Productcode 51144
Merk 4smarts
MPN 4S492891
Garantie 6 maanden
Type Screenprotector Tempered Glass
Aantal in de verpakking 1
Privacy Glass Nee
EAN 4250774915345
Toon meer

Vraag?

Heeft u een vraag over dit product? Vul dan hieronder uw gegevens in, en stel uw vraag. Wij zullen u zo snel mogelijk van een antwoord voorzien.

Stel een vraag

Geschikt voor

  1. Samsung Galaxy A5 (2016)
    Samsung Galaxy A5 (2016)

Bekijk alle Samsung Galaxy A5 (2016) Screen Protectors

6 Verschillende modellen

x
Klik hier voor de resultaten