4smarts Hybrid Flex-Glass Screen Protector Apple iPhone X / XS

Productcode: 52472
Niet meer leverbaar
Bekijk hieronder alternatieven

Productomschrijving

Bied het scherm van uw Apple iPhone X een optimale bescherming met de Hybrid Flex-Glass van 4Smarts. Ondanks dat de Hybrid Flex-Glass slechts 0.3mm dik is, absorbeert het schokken en blijft het scherm van uw toestel kras en deuk vrij. 

Ontwerp

De 4Smarts Hybrid Flex-Glass past precies bij het de maten van het toestel. De randen van de tempered glass zullen precies aansluiten op de randen van uw Apple iPhone X waardoor bescherming op maat verzekerd is. 

9H

Dankzij een hardheid van 9H biedt de 4Smarts Hybrid Flex-Glass een optimale bescherming. De tempered Glass zal uw scherm kras- en schokvrij houden. Daarnaast is de 4Smarts Hybrid Flex-Glass schokabsorberend waardoor stoten tegen het scherm opgevangen zullen worden. 

Schoon scherm

De 4Smarts Hybrid Flex-Glass is voorzien van een zogenaamde oleophobic coating. Deze coating zorgt er voor dat vingerafdrukken niet zullen hechten aan het glas. Ook ander vuil zal zich niet hechten aan het glas waardoor het eenvoudig schoon te maken is. 

De 4Smarts Hybrid Flex-Glass in het kort:

 • Slechts 0.3mm dik
 • Perfecte pasvorm op het scherm
 • 9H hardheid
 • Beschermt tegen krassen, deukjes en vuil
 • Oleophobic coating
Lees meer

Specificaties

Productcode 52472
Merk 4smarts
Garantie 6 maanden
Type Screenprotector Tempered Glass
Aantal in de verpakking 1
Privacy Glass Nee
Gewicht 31 gram
EAN 4250774928864
Toon meer

Vraag en antwoord

Heb je een vraag over dit product? Laat het ons weten! Binnen 1 werkdag ontvang je een antwoord van onze productexperts.

Stel jouw vraag

Geschikt voor

 1. Apple iPhone X
  Apple iPhone X
 2. Apple iPhone XS
  Apple iPhone XS