Samsung Galaxy S5 Onderdelen

Heeft u uw Samsung Galaxy S5 laten vallen? Of is er een defect aan uw Samsung Galaxy S5 dat u zelf kunt repareren? Zelf repareren is vaak veel goedkoper dan uw toestel laten repareren door een reparatiecentrum. De meeste reparaties zijn met een beetje handigheid prima zelf te doen. Hieronder vindt u de Samsung Galaxy S5 onderdelen die we in het assortiment hebben.

1 - 1 van 1 | Per pagina
 1. Samsung Galaxy S5 Waterdichte USB Cover Goud
  Samsung Galaxy S5 Waterdichte USB Cover Goud

  De Samsung Galaxy S5 heeft een erg bijzondere eigenschap: het toestel is volledig waterdicht. Om deze eigenschap te waarborgen, moeten de openingen in het toestel goed worden afgesloten. De USB-poort heeft daarom een speciale cover die het water tegenhoudt. Wanneer deze cover beschadigd is, of wanneer u deze bent kwijtgeraakt, is uw toestel dus niet meer waterdicht.

  € 7,95
  Dit product is op
  voorraad

De juiste Samsung Galaxy S5 onderdelen

Het is al weer even geleden dat de Galaxy S5 werd gepresenteerd door Samsung. Hoewel de Samsung Galaxy S5 nog in perfecte staat was toen deze voor het eerst uit zijn verpakking werd gehaald, kan het zijn dat deze ondertussen al wat gebruiker sporen en schade heeft. Gelukkig zijn veel onderdelen zelf te vervangen en kunt u vaak zelf uw Samsung Galaxy S5 repareren. Alle onderdelen die wij kunnen leveren voor de Samsung Galaxy S5 vindt u in het bovenstaande overzicht. Wacht dus niet langer, maar repareer uw Samsung Galaxy S5 vandaag nog!

Gereedschap voor het repareren van uw Samsung Galaxy S5

Voor het repareren van de Samsung Galaxy S5 heeft u uiteraard wel het juiste gereedschap nodig. Ook voor het gereedschap voor het repareren van uw toestel, bent u bij ons aan het juiste adres. Bekijk ons complete assortiment Samsung Galaxy S5 gereedschap.

Meer informatie over Samsung Galaxy S5 onderdelen

Wilt u meer informatie over de Samsung Galaxy S5 onderdelen die te vinden zijn via deze pagina? Aarzel dan niet om even contact op te nemen met ons. Ook als u producten niet kunt vinden binnen ons assortiment kunt u contact op nemen met de medewerkers van onze klantenservice. Wij helpen u graag bij het vinden van de juiste onderdelen om uw Samsung Galaxy S5 te kunnen repareren.

Heeft u uw toestel gerepareerd, voorkom dan dat deze nogmaals beschadigd raakt middels een Samsung Galaxy S5 hoesje of screen protector.

  Klik hier voor de resultaten