• Thuiswinkel waarborg
  • 9,6 uit 54.425 reviews
  • Gratis verzending

Samsung Galaxy S5 Batterijen

De Galaxy S5 batterij kan bij intensief gebruik behoorlijk snel leeg raken. Het is dan ook geen overbodige luxe om een keer per jaar de Galaxy S5 batterij te vervangen voor een nieuw exemplaar. Een Galaxy S5 batterij kan eenvoudig worden vervangen door de achterkant van het toestel los te klikken en de batterij te vervangen. Om deze reden kunt u er ook voor kiezen om een extra Samsung Galaxy S5 accu mee te nemen wanneer u het toestel dagelijks intensief gebruikt.

Meer
Prijs

Selecteer hier binnen welke prijs-klasse u wilt zoeken

Toon resultaten
Merk
meer merken
minder merken
Toon resultaten
Levertijd
Toon resultaten
1 - 1 van 1 | Per pagina
Filters

Uw Samsung Galaxy S5 batterij vervangen? Geen probleem!

Alle bovenstaande Galaxy S5 batterijen passen en werken in uw toestel. Wij hebben deze batterijen uitvoerig voor u getest en nagekeken op werking met de Galaxy S5. Zo kunt u eenvoudig en snel de juiste Galaxy S5 batterij bestellen.

Waarom uw Samsung Galaxy S5 batterij hier kopen?

Bij ons staat niet alleen prijs, maar bovenal kwaliteit hoog in het vaandel. Wij streven er naar een compleet assortiment aan te bieden, Ook zijn wij transparant in wat wij leveren. Bij ons staat duidelijk vermeld of wij een originele EB-BG900BBE of non-originele Galaxy S5 batterij leveren. Bestel eenvoudig en snel de Samsung Galaxy S5 batterij en wij leveren deze de volgende dag al bij u thuis. Ook bieden wij twee jaar garantie op de Samsung Galaxy S5 batterij. Lees hieronder meer over onze speciale batterij garantie.

2 jaar garantie op uw EB-BG900BBE Samsung Galaxy S5 accu

Zoals vermeld vinden wij het leveren van kwaliteit zeer belangrijk. Standaard geeft Samsung een half jaar garantie op de Galaxy S5 batterijen. Maar bij het aanschaffen van een batterij bij GSMpunt, krijgt u een maar liefst 2 jaar garantie! Dit betekend dat u bij iedere Samsung Galaxy S5 batterij, twee jaar garantie ontvangt.

Advies op maat?

Wilt u meer informatie over het kopen van een Samsung Galaxy S5 accu? Neem dan gerust even contact met ons op. Onze product specialisten staan altijd voor u klaar.

    Filters