Samsung Galaxy S23 Opladers

Laad je Samsung Galaxy S23 op met één van onderstaande opladers. Alle laders in ons assortiment zijn van goede kwaliteit en beschadigen de batterij van jouw telefoon niet onnodig. Maak gebruik van onze handige filters en vind de oplader naar jouw wensen!

Meer
Prijs

Selecteer hier binnen welke prijs-klasse je wilt zoeken

Toon resultaten
Type Lader Type Lader Bent u op zoek naar een thuislader? of een powerbank voor onderweg? Selecteer hieronder het Type lader dat u zoekt.
Toon resultaten
Vermogen Vermogen Hoeveel Vermogen geeft de lader om uw devices op te laden?
Toon resultaten
Kabellengte
Toon resultaten
Kleur
meer kleuren
minder kleuren
Toon resultaten
Ondersteunt Fast Charge
Toon resultaten
Geschikt voor MagSafe
Toon resultaten
Aantal laadpoorten Aantal laadpoorten Hoeveel laaduitgangen heeft deze lader?
Toon resultaten
Merk
meer merken
minder merken
Toon resultaten
Levertijd
Toon resultaten
1 - 18 van 18 | Per pagina
Filters

Uw gekozen filter:
  • Geschikt voor MagSafe
  1. Product expert
    More Opladers specialist

    Ons advies:

    Op zoek naar de beste Samsung Galaxy S23 Opladers? Ontdek ons advies!

    Bekijk ons advies >

Opladers voor de Samsung Galaxy S23

Samsung levert ook dit jaar de S23 zonder oplaadblokje. In de verpakking zit alleen een USB-C kabeltje. Prima, als je tenminste al over een goede adapter beschikt. Heb je dat niet? Kijk dan op deze pagina naar ons assortiment aan Samsung S23 opladers. Het aanbod is zorgvuldig samengesteld zodat jij je Galaxy S23 veilig kunt opladen. Je kunt hier alle Samsung opladers vinden.

Het opladen van de Samsung S23

Als je op zoek bent naar een lader, is het handig om te weten waar je op moet letten. De S23 heeft een batterijcapaciteit van 3900 mAh en kan opladen met maximaal 25W. Volgens Samsung is de S23 na een halfuur voor ongeveer de helft opgeladen.

Ondersteunt de Galaxy S23 snelladen?

De S23 kan zeker snelladen. Zoals hierboven is vermeld, laadt het toestel tot ongeveer 50 a 60% op in slechts 30 minuten. Hiervoor heb je wel een oplader nodig zoals de Originele Samsung 25W Power USB-C Adapter. Uiteraard is snelladen ook mogelijk met andere laders met een minimaal Wattage van 25W. Handig als je vergeten bent om je telefoon op te laden en over enkele minuten weg moet.

Draadloze opladers voor de Galaxy S23

De Galaxy S23 kan draadloos opladen. Met een wireless charger, ook bekend als QI charger voor de S23, laad je jouw telefoon gemakkelijk op zonder allerlei rondslingerende kabels op je bureau of nachtkastje. Daarom hebben wij een breed assortiment aan Samsung S23 draadloze opladers voor jou samengesteld.

Laad je S23 onderweg in de auto op

Het is superhandig dat je tegenwoordig jouw telefoon kunt gebruiken om te navigeren en om muziek te luisteren in de auto. Maar hierdoor verbruikt jouw Samsung Galaxy S23 wel veel stroom. Het kan dan handig zijn om voor de zekerheid een autolader te hebben? Let bij de aanschaf van een Samsung S23 autolader goed op of je een oplader aanschaft met of zonder datakabel.

De juiste lader voor jouw Samsung Galaxy S23

Het assortiment S23 opladers is reuze. Maak gebruik van de productfilters en vind de lader die bij jou past. Mocht je vragen hebben, aarzel dan niet om contact op te nemen met onze klantenservice.

Filters Ons advies