Samsung Galaxy S22 Ultra Tempered Glass

Jouw Samsung Galaxy S22 Ultra is een kwetsbaar toestel, waarbij beschadigingen aan o.a. het display in een klein hoekje liggen. Een screenprotector kan hiervoor de optimale oplossing zijn, waarvan een Samsung Galaxy S22 Ultra Telefoonglaasje de meest sterke bescherming kan en zal bieden.

Meer
Prijs

Selecteer hier binnen welke prijs-klasse u wilt zoeken

Toon resultaten
Privacy Glass
Toon resultaten
Anti-bacterieel
Toon resultaten
Installatietray bijgeleverd
Toon resultaten
Blue Light Filter
Toon resultaten
Merk
meer merken
minder merken
Toon resultaten
Levertijd
Toon resultaten
1 - 8 van 8 | Per pagina
Filters

Ruim assortiment glazen Samsung Galaxy S22 Ultra screenprotectors

Het display van je Samsung Galaxy S22 Ultra is zeer gevoelig voor beschadigingen. Wij raden dan ook aan om preventief maatregelen te nemen om deze schade te voorkomen door je scherm goed te beschermen. De stevigste mogelijkheid hiervoor is om een Samsung Galaxy S22 Ultra screenprotector van (gehard) glas te nemen, die je kan vinden in ons Tempered Glass assortiment.

Een Tempered Glass screenprotector biedt deze bescherming door een tweede, extra glazen Samsung Galaxy S22 Ultra beschermlaag te vormen over het display. Hiermee komen schokken en stoten die eerst op het display van je Galaxy S22 Ultra terecht zouden komen, nu op de Tempered Glass terecht. Voor een volledige bescherming inclusief zijkanten en achterkant van je Samsung Galaxy S22 Ultra, raden wij aan om Samsung Galaxy S22 Ultra telefoonglaasjes in combinatie met een hoesje te gebruiken. Onze ervaring leert dat dit de beste 360° bescherming zal bieden voor jouw Samsung Galaxy S22 Ultra!

Verschillende soorten Galaxy S22 Ultra glasplaatjes

Volledig dekkende, 3D beschermglaasjes

Niet alle glazen screenprotectors zijn gemaakt om zich om de gehele randen van je smartphone display te hechten, inclusief eventuele afgeronde hoeken. De oplossing voor deze problemen is een volledig dekkende 3D Samsung Galaxy S22 Ultra Tempered Glass. Deze screenprotectors vormen zich namelijk wel om de rondingen van je smartphone en zijn dus volledig dekkend!

Case Friendly screenprotectors

Waar hierboven een Full Cover 3D Samsung Galaxy S22 Ultra Tempered Glass werd benoemd, zijn er ook Samsung Galaxy S22 Ultra die bewust extra ruimte aan de randen overlaten. Dit zijn Case Friendly telefoonglaasjes voor je Samsung Galaxy S22 Ultra. Dit soort glasplaatje onderscheidt zich hiermee, omdat deze ideaal zijn om te combineren en te gebruiken met een telefoonhoesje.

De beste screenprotectors van glas

We hebben inmiddels de verschillende soorten uitgelicht, waarmee iedereen zijn/haar wensen voor een glazen Samsung Galaxy S22 Ultra screenprotector kan vervullen met een bepaald soort. Echter bieden wij, naast het soort screenprotector ook een variërend aanbod in de hardheid/sterkte en merken Tempered Glasses.

Samsung Galaxy S22 Ultra Glass Protectors met 9H hardheid

De glazen screenprotectors uit ons assortiment bevatten allemaal hoogwaardige materialen en zijn ook allemaal van een goede kwaliteit. Echter zijn de Samsung Galaxy S22 Ultra telefoonglaasjes met een hardheid van 9H echt het sterkst in zijn soort. 9H geeft de hoogste waarde weer, gemeten op de hardheidsschaal van Friedrich von Hardmuth. Deze schaal is een hardheidstest, waarbij een potlood in een hoek van 45 graden op het scherm wordt gedrukt. 9H Samsung Galaxy S22 Ultra screenprotectors hebben deze test in de hoogste druk weerstaan, zonder enige beschadiging!

De grootste voordelen van Samsung Galaxy S22 Ultra telefoonglaasjes

✅ De stevigste en beste soort screenprotector door productie uit stevig, gehard glas;
✅ Perfect gesneden glasplaatjes, op maat voor jouw Samsung Galaxy S22 Ultra;
✅ De meest eenvoudig te monteren screenprotector op jouw Galaxy S22 Ultra, met een kleine kans op luchtbellen;
✅ Vind hier een groot assortiment Samsung Galaxy S22 Ultra Tempered Glasses in verschillende soorten, sterkten en merken.

Filters