Originele Samsung Galaxy S20 Ultra Hoesjes

Op zoek naar een origineel hoesje van Samsung voor jou Galaxy S20 Ultra? Dan ben je bij GSMpunt aan het juiste adres. Wij zijn officiële partner van Samsung. Maak gebruik van de filters zodat je eenvoudig een Origineel Samsung hoesje kan vinden voor je toestel. Vragen? Neem gerust contact op met onze productexperts.

Meer
Prijs

Selecteer hier binnen welke prijs-klasse u wilt zoeken

Toon resultaten
Kleur
meer kleuren
minder kleuren
Toon resultaten
Type Hoesje
Toon resultaten
Materiaal Materiaal Van welk materiaal is het product gemaakt?
Toon resultaten
Ruimte voor Pasjes
Toon resultaten
Sleep/Wake
Toon resultaten
Met Venster
Toon resultaten
Dikte van hoesje
Toon resultaten
Met Koord
Toon resultaten
Soort Printje
Toon resultaten
Geschikt voor MagSafe
Toon resultaten
Levertijd
Toon resultaten
1 - 19 van 19 | Per pagina
Filters

Originele hoesjes van Samsung voor de Galaxy S20 Ultra

Samsung heeft verschillende soorten hoesjes uitgebracht voor de Samsung Galaxy S20 Ultra. Denk aan de LED View cover, de Leather Cover en de Clear View Cover. Allemaal origineel ontworpen door Samsung. Omdat de hoesjes ontworpen zijn door Samsung weet je zeker dat hoesje precies aansluit op het toestel. Wil je liever een ander hoesje? Bekijk dan alle hoesjes voor de Samsung Galaxy S20 Ultra.

Originele Samsung hoesjes voor de Samsung  zijn vaak duurder dan hoesjes van andere merken. Dit komt omdat er bepaalde handige functionaliteiten in het hoesje zijn gebouwd zodat je je telefoon nog beter kan gebruiken. Denk aan een handige sleep/wake functie of hoesjes die voorzien zijn van led lampjes voor de belangrijkste informatie.

Officiële partner van Samsung

Wij zijn officiële partner van Samsung, dus deze bovenstaande hoesjes zijn origineel en zijn niet nagemaakt. Alle originele Samsung hoesjes voor andere toestellen kun je op deze pagina vinden. Heb je een vraag over een origineel hoesje? Geef het dan gerust aan en we helpen je verder!