Dunne Samsung Galaxy S10 Hoesjes

Dunne hoesjes voor jouw Samsung Galaxy S10 zijn er in verschillende soorten en kleuren. Door gebruik te maken van de filters kun je eenvoudig het dunne hoesje vinden die voldoen aan jou specifieke wensen. Kom je er niet uit of heb je hulp nodig bij je aankoop? Neem dan contact op met één van onze productexperts.

Meer
Prijs

Selecteer hier binnen welke prijs-klasse u wilt zoeken

Toon resultaten
Kleur
meer kleuren
minder kleuren
Toon resultaten
Type Hoesje
Toon resultaten
Materiaal Materiaal Van welk materiaal is het product gemaakt?
Toon resultaten
Ruimte voor Pasjes
Toon resultaten
Sleep/Wake
Toon resultaten
Met Venster
Toon resultaten
Met Koord
Toon resultaten
Soort Printje
Toon resultaten
Geschikt voor MagSafe
Toon resultaten
Merk
meer merken
minder merken
Toon resultaten
Levertijd
Toon resultaten
1 - 17 van 17 | Per pagina
Filters

Ultra dunne hoesjes voor de Samsung Galaxy S10

De telefoonfabrikant Samsung heeft veel tijd besteedt aan het design van de Samsung Galaxy S10. Telefoons worden steeds dunner, dus het is zonde om hier een (grote) case om heen te doen. Helaas is je Samsung Galaxy S10 zonder hoesje helaas niet beschermd tegen vallen, stoten en krassen. Een passende oplossing is een ultra dunne hoes!

Dunne hoesjes zorgen ervoor dat het uiterlijk van je Samsung Galaxy S10 nauwelijks veranderd. Het is ontworpen zodat het oorspronkelijke uiterlijk van je Samsung Galaxy S10 kunt blijven behouden terwijl het nog wel je Samsung toestel beschermd.

Op maat gemaakt

Alle bovenstaande dunne hoesjes zijn op maat gemaakt voor de Samsung Galaxy S10. Hierdoor sluiten ze naadloos aan en zorgen er dus niet voor dat je toestel ‘dikker’ wordt. De slanke pasvorm zorgt er wel voor dat je toestel beschermd wordt tegen de buitenwereld. Daarnaast beschikken alle dunne hoesjes over handige uitsparingen. Denk hierbij aan een uitsparing voor de camera, oplaad aanslutiing en 3.5m jack poort.

Uitgebreid assortiment aan dunne hoesjes

We hebben een uitgebreid assortiment aan dunne hoesjes voor je Samsung Galaxy S10. We hebben daarnaast nog veel meer hoesjes voor jouw toestel. Bekijk hier alle hoesjes voor de Samsung Galaxy S10. Vind je het lastig om een keuze te maken? Neem dan contact op met onze productexperts!

Filters