Samsung Galaxy A54 MagSafe Hoesjes

Een Samsung Galaxy A54 MagSafe hoesje biedt meerdere voordelen. Als eerste zijn de hoesjes eenvoudig te koppelen met een MagSafe accessoires. De hoesjes hebben een ingebouwde magneten. Doordat deze magneten goed gepositioneerd zijn, is het klik en klaar met elke MagSafe accessoire.

Meer
Prijs

Selecteer hier binnen welke prijs-klasse je wilt zoeken

Toon resultaten
Kleur
meer kleuren
minder kleuren
Toon resultaten
Type Hoesje
Toon resultaten
Materiaal Materiaal Van welk materiaal is het product gemaakt?
Toon resultaten
Ruimte voor Pasjes
Toon resultaten
Sleep/Wake
Toon resultaten
Met Venster
Toon resultaten
Dikte van hoesje
Toon resultaten
Met Koord
Toon resultaten
Soort Printje
Toon resultaten
Merk
meer merken
minder merken
Toon resultaten
Levertijd
Toon resultaten
1 - 13 van 13 | Per pagina
Filters

Hoe werkt MagSafe?

Sinds 2006 heeft Apple MagSafe. Destijds geïntroduceerd als oplader voor de MacBook Pro. Het voordeel hiervan was de magnetische verbinding, waardoor de stekker losliet als er aan het snoer gerukt werd. Hierdoor werd je MacBook niet meegesleurd en eventueel beschadigd. De MagSafe was tot 2016 dé verbinding voor de Apple MacBooks.

Totdat Apple in 2020 MagSafe opnieuw heeft geïntroduceerd voor de iPhone 12-serie. Het voordeel ten opzichte van andere draadloze opladers is de magnetische werking. Dankzij de magneten wordt de draadloze oplader direct goed gepositioneerd. Hierdoor zit de oplader altijd goed op zijn plek.

Samsung Galaxy A54 MagSafe hoesjes

De Samsung Galaxy A54 MagSafe hoesjes zijn speciaal ontworpen om te gebruiken in combinatie met elke MagSafe accessoire. Door de sterke magneten blijft elke MagSafe oplader, houder of kaarthouder automatisch geklikt op het hoesje. Naast de handige MagSafe functie beschermen de hoesjes uitermate goed.

In combinatie met elke MagSafe accessoire mogelijk

De MagSafe hoesjes zijn te koppelen met elke MagSafe accessoire. Denk bijvoorbeeld aan het koppelen met een MagSafe telefoonhouder in een auto, klik en klaar. Daarnaast is het mogelijk om een MagSafe oplader en kaarthouder te koppelen aan elk MagSafe hoesje.

Filters