Samsung Galaxy A52 / A52S Screen Protectors

Met een Samsung Galaxy A52 / A52S beschermlaagje is je scherm extra goed beschermd tegen krassen, stoten, vallen en andere viezigheden. In ons assortiment heb je keuze uit verschillende soorten screenprotectors. Maak gebruik van onze filters zodat je eenvoudig de juiste screenprotector kan vinden.

Meer
Prijs

Selecteer hier binnen welke prijs-klasse je wilt zoeken

Toon resultaten
Type Screenprotector
Toon resultaten
Privacy Glass
Toon resultaten
Anti-bacterieel
Toon resultaten
Installatietray bijgeleverd
Toon resultaten
Blue Light Filter
Toon resultaten
Merk
meer merken
minder merken
Toon resultaten
Levertijd
Toon resultaten
1 - 1 van 1 | Per pagina
Filters

Uw gekozen filter:
  • Type Screenprotector
  1. Product expert
    Yaël Screen protectors specialist

    Ons advies:

    Op zoek naar de beste Samsung Galaxy A52 / A52S Screen protectors? Ontdek ons advies!

    Bekijk ons advies >

Galaxy A52 / A52S Screenprotectors online kopen

De Samsung Galaxy A52 / A52S (SM-A525F) beschikt over een 6,5 inch scherm met boven in het midden een selfie camera. Het scherm is kwetsbaar tegen de buitenwereld, want een ongelukje zit al in een klein hoekje. Scherpe voorwerpen zoals sleutels zorgen al snel voor krasjes op het scherm. Je wilt er natuurlijk voor zorgen dat je Galaxy A52 / A52S er heel lang mooi blijft uit zien en dat doe je met een beschermlaag over je scherm.

De Galaxy A52 / A52S is uitgekomen in de 4G en 5G variant. Qua schermgrootte zit er geen verschil tussen deze twee varianten. De screenprotectors die hierboven worden weergegeven zijn dus voor beide varianten (4G & 5G) geschikt.

Screen protectors speciaal op maat gemaakt voor de Galaxy A52 en A52S

Ons assortiment bestaat alleen uit screenprotectors die op maat zijn gemaakt voor de Galaxy A52. Zo weet je zeker dat de beschermlaag afgestemd is op het scherm van de Galaxy A52. Hier is ook rekening gehouden met uitsparingen voor de selfie camera. Zo kun je gebruik blijven maken van de selfie camera.

Een beschermlaagje werkt met de vingerprint scanner!

We krijgen vaak de vraag of de vingerprint scanner werkt in combinatie met een screenprotector. In de meeste (95%) gevallen werkt de vingerprint in samenwerking met een screen protector. Soms is het noodzakelijk dat je de vingerprint opnieuw instelt of de instellingen van de aanraakgevoeligheid van het scherm aanpast. Maar normaliter hoef jij je niet zorgen te maken dat de screen protector de werking van het scherm belemmerd.

Verschillende soorten screen protectors

We hebben verschillende soorten screenprotectors in ons assortiment voor je Galaxy A52. Materiaal is een belangrijk aspect bij het aanschaffen van een beschermlaag voor je scherm. Je hebt de keuze uit screenprotectors van glas of van folie.

Glazen screenprotectors, beter bekend als gorilla glass of beschermglas zijn sterker dan de plastic screenprotectors.. Wanneer je de Galaxy A52 / A52S perongeluk laat vallen, dan zal de tempered glass hoogstwaarschijnlijk breken. Je originele scherm zal dan intact blijven. De kans is veel groter bij een plastic screen protector dat het originele scherm zal breken.

Echter, een screenprotector van folie is dunner dan een glazen screen protector. Een plastic screenprotector zal je scherm voornamelijk tegen krassen en andere viezigheden beschermen. Persoonlijk raden we een glazen screenprotector boven een screenprotector van plastic aan.

Wanneer is een Samsung A52 / A52S screenprotector handig?

Is een screenprotector altijd noodzakelijk? Dat denken wij van niet. Echter zorgt een screen protector er wel voor dat je originele scherm er mooi blijft uit zien. Ben je veel buiten en gebruik je de telefoon vaak? Dan is de kans op een ongelukje ook groter. Ook afhankelijk van je beroep kun je beter beslissen of je screenprotector nodig bent.

Gebruik je een book-case als hoesje? Dan raden we ook minder snel een screen protector aan. Dit komt omdat het flapje van de book case het scherm beschermd. Echter kun je altijd het zekere voor het onzekere nemen om als extra bescherming een screen protector te nemen.

Tips bij het kopen van een Samsung Galaxy A52 / A52S Screenprotector

Hopelijk hebben we je op weg geholpen bij het aanschaffen van een screenprotector voor je Galaxy A52. Veel mensen zijn op zoek naar de beste screenprotector. Kijk naar onze productreviews om te kijken wat de ervaringen zijn van onze klanten. Daarnaast hebben merken zoals Rosso, Panzerglass en Eiger al jarenlang ervaring met het produceren van screenprotectors.

Filters Ons advies