Oppo A98 Display Folie

Op deze pagina kun je ongetwijfeld een goede display folie voor de Oppo A98 vinden. We bieden display folies aan van verschillende merken, dus ook voor jou zit er wel een Oppo A98 display folie tussen!

Meer
Prijs

Selecteer hier binnen welke prijs-klasse je wilt zoeken

Toon resultaten
Privacy Glass
Toon resultaten
Anti-bacterieel
Toon resultaten
Installatietray bijgeleverd
Toon resultaten
Blue Light Filter
Toon resultaten
Merk
meer merken
minder merken
Toon resultaten
Levertijd
Toon resultaten
1 - 1 van 1 | Per pagina
Filters

De beste Oppo A98 display folies

Display folies zijn met afstand de bekendste screen protectors die worden aangeboden, dus het is logisch dat er ook display folies voor de Oppo A98 zijn gemaakt. Een display folie is een dunne screen protector die je A98 beschermt tegen kleine krasjes, stof en vuil. Als je bang bent dat het aanbrengen van een A98 display folie lastig is, dan kunnen we je gerust stellen. Het aanbrengen van een display folie is namelijk erg simpel. Je hoeft alleen maar beschermfolies van de screen protector af te halen. Vervolgens kunt je de display folie op de Oppo A98 plakken.

Een flexibele A98 screen protector

Een display folie wordt ook wel een flexibele screen protector genoemd. Een grote groep mensen is juist op zoek naar een display folie, omdat het goedkoper is en niet ten koste gaat van het gebruiksgemak. Zoals gezegd, beschermt een display folie je Oppo A98 tegen het dagelijkse gebruik. Hierbij kun je denken aan het krassen, stoten en het vuil worden van je telefoon.

De voor- en nadelen van een display folie

Elk product heeft zijn voor- en nadelen. Dit is dus ook het geval bij de Oppo A98 display folies. Afhankelijk van wat je met je telefoon doet kun je bepalen of je aan een A98 display folie genoeg hebt, of beter voor een tempered glass kunt kiezen.

Voordelen van een Oppo A98 display folie

  • Display folies zijn erg dun
  • Kan altijd met een hoesje gebruikt worden
  • Vrijwel voor elke telefoon gemaakt

Nadelen van een Oppo A98 display folie

  • Bubbels bij het aanbrengen
  • Een display folie is krasgevoelig

Meer informatie over een Oppo A98 display folie

Waarvan is een display folie gemaakt?

Zoals de naam al zegt, is een display folie gemaakt van een sterke folie. Deze flexibele screen protector bestaat uit twee lagen. Een zachte laag die wordt verstevigd met een stevige buitenlaag. Dit zorgt ervoor dat het scherm van je A98 voldoende beschermt is, maar niet ten koste gaat van het gebruiksgemak.

Oppo A98 display folie bescherming

Een display folie beschermt je A98 tegen meerdere bedreigingen van buitenaf. Ten opzichte van een tempered glass, is dit een redelijk beperkte bescherming. Toch wordt je A98 beschermt tegen mogelijke beschadigingen bij dagelijks gebruik.

Filters