Nillkin Wireless Charging Receiver + Mophie Wireless Charging Standard

USB-C
Productcode: 149655
Niet meer leverbaar
Bekijk hieronder alternatieven

Productomschrijving

Beschikt je toestel nog niet over de wireless charging (draadloos laden) technologie, maar wil je daar toch gebruik van te maken? Dan is deze Nillkin Type-C Wireless Charging Receiver de oplossing. Deze Nillkin Type-C Wireless Charging Receiver plug je simpel in je USB-C poort en je kunt genieten van het draadloos laden. Omdat de Nillkin Type-C Wireless Charging Receiver erg dun is, past het plaatje eenvoudig achter de meeste hoesjes. Zo kun je de Nillkin Type-C Wireless Charging Receiver buiten het zicht houden. 

  • Output: 5V/1A
  • Charging efficiency: >70%

De Power Flash Fast Wireless Charger van Nillkin is een compacte oplader waarmee je je smartphone heel eenvoudig en razendsnel kunt opladen. Losse laadkabels zien er vaak rommelig uit en zijn altijd kwijt wanneer je ze wilt gebruiken. De Fast Wireless Charger van Nillkin is de ideale oplossing om je smartphone eenvoudig op te laden zonder het gebruik van allerlei kabels en draden.

Draadloos opladen

Deze Wireless Charger is voorzien van QI draadloze technologie wat moeiteloos kabel-vrij kan opladen met snelheden tot wel 15W. Dankzij een ingebouwde smart chip wordt de optimale laadsnelheid gegeven aan je apparaat. Dit allemaal houdt in dat de oplaadsnelheid tot wel 30 minuten sneller kan zijn om je smartphone op te laden in vergelijking tot een normale lader. Daarbij is je apparaat beschermt tegen vreemde objecten en o.a. overstroom. Door het unieke design van de Wireless Charger heb je een unieke oplader die je smartphone razendsnel oplaadt!

Nillkin Wireless Charging Receiver + Mophie Draadloze Oplader Standaard

  • Geschikt voor elke telefoon met een USB-C Poort
  • Verstelbare houder van Mophie
  • Houder en Draadloze Oplader ineen
Lees meer

Specificaties

Productcode 149655
Merk Nillkin
Garantie 12 maanden
Kleur Zwart
Type Lader Draadloze laders (QI)
Laadaansluiting USB-C
Kabellengte Kort (tot 0,5m)
Ondersteunt Fast Charge Nee
EAN 8719246381751
Toon meer

Vraag en antwoord

Hoe werkt het draadloos opladen?
Vraag van Kees
1 Antwoord

Bij het draadloos opladen hoeft er geen kabel in de telefoon geplugd te worden. De draadloze oplader zelf moet wel van stroom worden voorzien. In de oplader zelf zit een uitsparing waar een kabel met oplader in kan worden geplugd.

Als de draadloze oplader is voorzien van stroom, kan je telefoon draadloos worden opgeladen.
Antwoord van Nick

Hoe weet ik of deze oplader past op mijn toestel?
Vraag van GSMpunt.nl
1 Antwoord

Op deze pagina kun je onder het kopje "Geschikt voor" exact zien met welke telefoons deze USB-C oplader compatibel is.

Vrijwel alle recent uitgebrachte telefoons, met een Android besturingsysteem, maken gebruik van de ovaalvormige USB-C connectie. Heeft uw telefoon een USB connector die trapezevormig is, dan is de kans groot dat ja een Micro USB oplader nodig hebt.

Weet je niet zeker welke type USB aansluiting jouw telefoon heeft? Raadpleeg dan zeker onze lijst met geschikte telefoons onder het kopje "Geschikt voor" onder aan deze pagina. Ook kun je altijd direct contact opnemen met onze klantenservice.
Antwoord van Eleon

Kan ik mijn telefoon hiermee opladen als er een hoesje omheen zit?
Vraag van Wim V
1 Antwoord

Draadloos opladen van je telefoon is met een hoesje ook geen enkel probleem. Ook met een hoesje om je telefoon kun je dus gewoon draadloos opladen.
Antwoord van Nick

Heb je een vraag over dit product? Laat het ons weten! Binnen 1 werkdag ontvang je een antwoord van onze productexperts.

Stel jouw vraag

Geschikt voor

Alcatel

Apple

Asus

Google

Honor

HTC

Huawei

Lenovo

LG

Microsoft

Motorola

Nintendo

Nokia

Nothing

OnePlus

Oppo

Razer

Realme

Samsung

Sony

TCL

Wileyfox

Xiaomi

Toon meer