Baseus Dubbele Fast Charge Autolader met iPhone Kabel

Productcode: 15-822
Niet meer leverbaar
Bekijk hieronder alternatieven

Alternatieven

Alle Opladers

Productomschrijving

Bent u veel onderweg? Dan kunt u tijdens het rijden uw smartphone of tablet handig opladen met een autolader. Deze Baseus Small Screw Dubbele Quick Charge Autolader geeft die mogelijkheid, en dat voor twee toestellen tegelijkertijd!

Twee poorten

De Baseus Small Screw Dubbele Quick Charge Autolader heeft namelijk twee USB poorten, waardoor u twee toestellen tegelijkertijd op kunt laden. Dit kan elke combinatie zijn van Apple/Android, smartphone/tablet of ander apparaat.

Snel laden

De Baseus Small Screw Dubbele Quick Charge Autolader laadt uw smartphone snel op dankzij Quick Charge technologie. Zo komt u met een opgeladen smartphone aan op bestemming.

Modern design

De Baseus Small Screw Dubbele Quick Charge Autolader heeft een modern en compact ontwerp. De lader is hierdoor makkelijk in een tas mee te nemen of in uw dashboard te bewaren. De autolader heeft een ronde LED die het opladen aangeeft en een moderne look aan de oplader geeft.

  • Ondersteunt Qualcomm 3.0 Quick Charge (1 poort)
  • 2 USB Poorten
  • Twee toestellen tegelijkertijd opladen
  • 3A output
Lees meer

Specificaties

Productcode 15-822
Producent Baseus
MPN TZXLD-A01
Garantie 6 maanden
Laadaansluiting Apple Lightning
Type Lader Autoladers
Kabellengte Middellang (tot 1,25m)
Ondersteunt Fast Charge Ja
Kleur Zwart
EAN 6953156271401
Toon meer

Vraag?

Heeft u een vraag over dit product? Vul dan hieronder uw gegevens in, en stel uw vraag. Wij zullen u zo snel mogelijk van een antwoord voorzien.

Stel een vraag

Alternatieven

Klik hier voor de resultaten