Vanwege de lockdown is het mogelijk dat je bestelling langer onderweg is. Klik hier voor meer informatie.

Anker PowerPort Atom USB-C Power Delivery 1 Thuislader Wit

USB-C
Productcode: 49737
Niet meer leverbaar
Bekijk hieronder alternatieven

Productomschrijving

Laad uw smartphone of tablet razendsnel op met deze Anker PowerPort Atom USB-C Power Delivery Thuislader!

Design

Deze PowerPort Atom USB-C Power Delivery Thuislader van Anker heeft een strak vormgegeven behuizing met een prachtig compact design, dat 40% kleiner is dan standaard thuisladers en niet misstaat op/bij uw bureau of nachtkastje. De Anker PowerPort Atom Thuislader beschikt over een enkele USB-C Power Delivery uitgangspoort. Hierdoor is de Anker PowerPort Atom Oplader compatibel met alle USB-C kabels, waardoor hij vrijwel universeel te gebruiken is voor ieder apparaat, mits u over de juiste kabel beschikt met USB-C uitgang. 

Power Delivery

De Anker PowerPort Atom Lader beschikt, zoals gezegd over een USB-C uitgang met Power Delivery technologie. Door middel van deze technologie is de Anker PowerPort Atom PD 1 Thuislader in staat om tot wel 2.5x sneller op te laden en tot wel 20x meer kracht kan leveren tot een maximaal totaal vermogen van 30W. 

MultiProtect

Naast het design, compatibiliteit en vermogen van een lader, is de veiligheid ook erg belangrijk. Om deze reden heeft Anker de MultiProtect technologie ontwikkeld en toegepast op deze PowerPort Atom USB-C Power Delivery 1 Thuislader. Deze MultiProtect technologie zorgt voor volledige bescherming en veiligheid voor u en al uw apparaten.

Afbeelding

Voordelen van de Anker PowerPort Atom USB-C Power Delivery Thuislader:

  • Strak vormgegeven behuizing met een prachtig compact design, dat niet misstaat op/bij uw bureau of nachtkastje
  • Enkele USB-C Power Delivery uitgangspoort, compatibel met alle USB-C kabels en vrijwel ieder apparaat
  • In staat om tot wel 2.5x sneller op te laden en tot wel 20x meer kracht leveren tot een maximaal totaal vermogen van 30W
  • Speciaal ontwikkelde Anker MultiProtect technologie dat zorgt voor volledige bescherming en veiligheid voor u en uw apparaten.

Officiële Anker distributeur.

GSMpunt is een officiële Anker distributeur.

Dit betekent dat wij door Anker geselecteerd zijn om de hoogwaardige producten van dit merk te verkopen. Bij ons is dan ook een uitgebreid assortiment te verkrijgen aan Anker accessoires, zoals o.a. de Anker PowerCore Powerbanks, PowerLine Oplaadkabels en PowerPort Thuisladers, maar ook de Soundcore Bluetooth Headsets en bijvoorbeeld de Soundcore Speakers van dit merk. Mis je het product waarnaar je op zoek bent? Neem dan gerust even contact met ons op.

Lees meer

Specificaties

Productcode 49737
Merk Anker
MPN A2017GD1
Garantie 18 maanden
Kleur Wit
Type Lader 220V Laders
Laadaansluiting USB-C
Kabellengte Kort (tot 0,5m)
Ondersteunt Fast Charge Ja
Gewicht 131 gram
EAN 848061013542
Toon meer

Vraag?

Heeft u een vraag over dit product? Vul dan hieronder uw gegevens in, en stel uw vraag. Wij zullen u zo snel mogelijk van een antwoord voorzien.

Stel een vraag

Geschikt voor

Alcatel

Apple

BlackBerry

Google

Honor

HTC

Huawei

Lenovo

LG

Microsoft

Motorola

Nokia

OnePlus

Oppo

Razer

Realme

Samsung

Sony

Wileyfox

Xiaomi

Toon meer