Anker PowerPort Atom III Slim 65W Snellader met USB-C en 3 Poorts USB

Productcode: 75073
Niet meer leverbaar
Bekijk hieronder alternatieven

Productomschrijving

Laad je smartphone, tablet, laptop of MacBook razendsnel en veilig op met deze Anker PowerPort Atom III Slim. De Anker PowerPort Atom III Slim heeft een totaal vermogen van 65W en biedt je de mogelijkheid om tot wel 4 apparaten tegelijkertijd op te laden. Dankzij de 45W PowerIQ 3.0 USB-C aansluiting en de drie USB PowerIQ 3.0 aansluitingen kun je je apparaten binnen no-time opladen. Dankzij het hoge vermogen, de brede compatibiliteit en het ondersteunen van meerdere snel laad technologieën maakt het deze oplader dé premium oplossing voor het opladen van al je apparaten!

Anker PowerIQ 3.0 technologie

De 45W USB-C Poort ondersteunt over de exclusieve PowerIQ 3.0 technologie van Anker. PowerIQ 3.0 biedt de mogelijkheid om op te laden op maximale snelheid met ondersteuning voor o.a. Qualcomm Quick Charge, USB-C Power Delivery, Apple & Samsung Fast Charging voor o.a. telefoons, tablets en laptops met een output die 20x groter is in vergelijking tot andere opladers. 

De USB Poorten van de Anker PowerPort Atom III Slim ondersteunen PowerIQ 1.0 technolgie en verdelen samen 20W en leveren een maximale output van 2.4A per poort. Anker PowerIQ 1.0 technologie is een exclusieve, slimme oplaadtechnologie die je apparaat identificeert en compatibel is met veel standaardprotocollen om je apparaat op de hoogst mogelijke snelheid op te laden. Hierdoor kun je in combinatie met het 20W vermogen je apparaten opladen.

  • USB-C Poort: 45W met PowerIQ 3.0
  • USB Poorten: totaal vermogen van 20W

Geschikt voor laptop/MacBook

Dankzij het hoge vermogen van 45W van de USB-C poort is de Anker PowerPort Atom III Slim uitermate geschikt voor het opladen van je laptop of MacBook. Zo laadt deze lader  de MacBook Pro 13" bijna volledig op binnen 2.5 uur. Dit maakt de Anker PowerPort Atom III Slim een echte must have voor het opladen van je laptop of MacBook!

Design

De Anker PowerPort Atom III Slim is door zijn brede compatibiliteit dé premium oplossing voor het opladen van je apparaten, maar ook ideaal in gebruik door het compacte design. De lader heeft een ultra-slim design en is daardoor gemakkelijk mee te nemen waardoor je altijd en overal je smartphone, tablet, laptop of MacBook kan opladen!

Voordelen van de Anker PowerPort Atom III Slim 65W Snel Lader:

  • Razendsnel tot wel 4 apparaten tegelijkertijd opladen met een totaal vermogen van 65W
  • 45W PowerIQ 3.0 USB-C aansluiting en totaal 20W vermogen voor de USB poorten
  • Uitermate geschikt voor het opladen van je laptop of MacBook
  • Dé premium oplossing door de brede comptabiliteit en ondersteunen van veel snel laad technieken
  • Geleverd met 1.5 meter lange voedingskabel

Officiële Anker distributeur.

GSMpunt is een officiële Anker distributeur.

Dit betekent dat wij door Anker geselecteerd zijn om de hoogwaardige producten van dit merk te verkopen. Bij ons is dan ook een uitgebreid assortiment te verkrijgen aan Anker accessoires, zoals o.a. de Anker PowerCore Powerbanks, PowerLine Oplaadkabels en PowerPort Thuisladers, maar ook de Soundcore Bluetooth Headsets en bijvoorbeeld de Soundcore Speakers van dit merk. Mis je het product waarnaar je op zoek bent? Neem dan gerust even contact met ons op.

Lees meer

Specificaties

Productcode 75073
Merk Anker
MPN A2045G11
Garantie 12 maanden
Kleur Wit
Type Lader 220V Laders
Ondersteunt Fast Charge Ja
Kabellengte Geen kabel meegeleverd
Gewicht 357 gram
EAN 194644018153
Toon meer

Vraag en antwoord

Wordt bij deze Anker oplader een kabel bijgeleverd?
Vraag van Erik O
1 Antwoord

Deze Anker oplader wordt zonder kabel geleverd.

Ben je op zoek naar een compatible kabel voor deze oplader, bekijk dan ook de voordeelbundels.
Antwoord van Eleon

Heb je een vraag over dit product? Laat het ons weten! Binnen 1 werkdag ontvang je een antwoord van onze productexperts.

Stel jouw vraag

Geschikt voor

Alcatel

Apple

General Mobile

Google

Honor

HTC

Huawei

Lenovo

LG

Microsoft

Motorola

Nintendo

Nokia

OnePlus

Oppo

Razer

Realme

Samsung

Sony

TCL

Wileyfox

Xiaomi

Toon meer