4Smarts iPhone Oplader met Fast Charge Technologie (1M)

Bekijk productvideo
Productcode: 49571
Niet meer leverbaar
Bekijk hieronder alternatieven

Productomschrijving

Met deze iPhone oplader kunt u uw iPhone razendsnel opladen. De output van 3 ampère zorgt ervoor dat uw iPhone in korte tijd volledig is opgeladen. Deze iPhone oplader is dus perfect voor mensen die hun telefoon veel gebruiken en het apparaat tussentijds even snel willen opladen.

De USB-C poort in de stekker zorgt voor dit snell opladen. Het is bekend dat USB-C gegevens sneller dan verwerken dan USB, dit geldt dus ook voor het opladen. De meegeleverde kabel heeft aan het ene uiteinde een lightning stekker voor in uw iPhone. Aan de andere kant zit een USB-C stekker voor in de oplader zelf.

De originele 4Smarts iPhone oplader is alleen verkrijgbaar in het zwart en is zowel thuis als onderweg te gebruiken. Het enige noodzakelijke is dat er een stopcontact in de buurt moet zijn. Let wel op, de iPhone oplader is te gebruiken voor elke iPhone met een lightning poort, maar de fast charge functie werkt alleen vanaf de onderstaande iPhones:

  • iPhone 8
  • iPhone 8 Plus
  • iPhone X
  • iPhone XS
  • iPhone XS Max
  • iPhone XR
  • iPad Pro
Lees meer

Specificaties

Productcode 49571
Merk 4smarts
MPN 465521
Garantie 12 maanden
Kleur Zwart
Laadaansluiting Apple Lightning
Type Lader 220V Laders
Kabellengte Middellang (tot 1,25m)
Ondersteunt Fast Charge Ja
EAN 4250774928000
Toon meer

Vraag en antwoord

Welke kabel kan ik veilig gebruiken voor mijn iPhone of iPad
Vraag van Mariette
1 Antwoord

Alle kabels die wij aanbieden zijn uitvoerig getest en van bekende merken. Ze zijn allemaal veilig voor je iPhone of iPad.
Antwoord van Nick

Heb je een vraag over dit product? Laat het ons weten! Binnen 1 werkdag ontvang je een antwoord van onze productexperts.

Stel jouw vraag