Motorola One Vision Draadloze opladers

Alle draadloze opladers voor de Motorola One Vision in één handig overzicht. Is uw batterij leeg en vindt u het niet fijn om telkens die kabel weer in uw telefoon te doen? Dan raden wij aan om een draadloze oplader te kopen.

Filter op
Prijs

Selecteer hier binnen welke prijs-klasse u wilt zoeken

Toon resultaten
Kleur
Toon resultaten
Ondersteunt Fast Charge
Toon resultaten
Kabellengte
Toon resultaten
Merk
meer merken
minder merken
Toon resultaten
Levertijd
Toon resultaten
1 - 1 van 1 | Per pagina
 1. Nillkin Type-C Wireless Charging Receiver
  Nillkin Type-C Wireless Charging Receiver

  Beschikt uw toestel nog niet over de wireless charging technologie, maar wenst u daar toch gebruik van te maken? Dan is deze Nillkin Type-C Wireless Charging Receiver de oplossing. Deze Nillkin Type-C Wireless Charging Receiver plugt u enkel in uw USB-C poort en u kunt al genieten van het draadloos laden.

  Nillkin | USB-C | Draadloze laders (QI) | Geen kabel meegeleverd | Zwart

  € 14,95
  Op voorraad

Een draadloze QI oplader kopen voor de Motorola One Vision

Een draadloze oplader, ook wel wireless charger genoemd, heeft verschillende voordelen. U legt uw Motorola One Vision gewoon op de pad en het opladen kan beginnen. Een groot voordeel van een draadloze oplader is dat u niet telkens een kabel in uw Motorola One Vision hoeft te doen.

Een originele Motorola wireless charger

Als u een telefoon hebt van het merk Motorola, dan kunnen we ons voorstellen dat u ook een originele Motorola oplader wilt voor uw Motorola One Vision. Op deze pagina kunt u filteren op verschillende specificaties. Hier kunt u ook aangeven dat u op zoek bent naar een draadloze oplader van Motorola.

Draadloos opladen met een hoesje om uw Motorola One Vision

Veel mensen vragen zich af of hun Motorola telefoon nog wel draadloos kan opladen als er een hoesje om de Motorola One Vision zit. Hier kunnen we heel kort op reageren. Het antwoord is namelijk ja. Het draadloos QI laden in zo sterk, dat de telefoon en de wireless charger gewoon contact maken als er een hoesje om de telefoon zit. Soms laadt de telefoon iets langzamer op, maar dit is bijna niet te merken.

Wireless fast charging voor de Motorola One Vision

Om uw telefoon extra snel op te laden, zijn er draadloze snelladers ontwikkeld. Deze draadloze laders zorgen ervoor dat u uw Motorola One Vision binnen korte tijd volledig is opgeladen, zodat u er weer gebruik van kunt maken. Voorkom dat u onbereikbaar bent, en zorg dus altijd dat uw telefoon is opgeladen! Deze snellaadfunctie moet wel compatibel zijn met uw telefoon. Als u hier vragen over heeft, kunt u gerust contact opnemen met onze klantenservice.

Wireless charger met kabel

Bij een draadloze lader wordt vaak geen kabel meegeleverd. Dit is iets wat wel wordt verwacht. In veel gevallen kunt u gewoon de oplader gebruiken die bij uw Motorola One Vision is geleverd. Met de komst van USB-C is dit helaas niet altijd meer het geval.Gelukkig is het bij GSMpunt.nl mogelijk om een bundel van draadloze oplader met kabel aan te schaffen.

Klik hier voor de resultaten