Motorola Moto Z3 Play Display Folie

Op deze pagina kunt u ongetwijfeld een goede display folie voor de Motorola Moto Z3 Play vinden. We bieden display folies aan van verschillende merken, dus ook voor u zit er wel een Motorola Moto Z3 Play display folie tussen!

Filter op
Prijs

Selecteer hier binnen welke prijs-klasse u wilt zoeken

Toon resultaten
Privacy Glass
Toon resultaten
Merk
meer merken
minder merken
Toon resultaten
Levertijd
Toon resultaten
1 - 2 van 2 | Per pagina
 1. Rosso Motorola Moto Z3 Play Ultra Clear Screen Protector Duo Pack
  Rosso Motorola Moto Z3 Play Ultra Clear Screen Protector Duo Pack

  Bescherm uw Motorola Moto Z3 Play tegen krassen met de Rosso Ultra Clear Screen Protector. Deze protector is op maat gemaakt voor de Moto Z3 Play en wordt geleverd in een handige duo pack. Het stevige plastieken folie dat is voorzien van alle juiste uitsparingen voor de Moto Z3 Play is eenvoudig te monteren.

  Rosso | Plastic Folie

  € 7,95
  Dit product is op
  voorraad
 2. Nillkin Matte Screen Protector Motorola Moto Z3 Play
  Nillkin Matte Screen Protector Motorola Moto Z3 Play

  De display van een toestel is één van de meest schadegevoelige onderdelen, dus is het verstandig het scherm van uw Motorola Moto Z3 Play goed te beschermen. Dat kan met de Nillkin Matte Screen Protector Motorola Moto Z3 Play!

  Nillkin | Plastic Folie

  € 8,95
  Dit product is op
  voorraad

De beste Motorola Moto Z3 Play display folies

Display folies zijn met afstand de bekendste screen protectors die worden aangeboden, dus het is logisch dat er ook display folies voor de Motorola Moto Z3 Play zijn gemaakt. Een display folie is een dunne screen protector die je Moto Z3 Play beschermt tegen kleine krasjes, stof en vuil. Als u bang bent dat het aanbrengen van een Moto Z3 Play display folie lastig is, dan kunnen we u gerust stellen. Het aanbrengen van een display folie is namelijk erg simpel. U hoeft alleen maar beschermfolies van de screen protector af te halen. Vervolgens kunt u de display folie op de Motorola Moto Z3 Play plakken.

Een flexibele Moto Z3 Play screen protector

Een display folie wordt ook wel een flexibele screen protector genoemd. Een grote groep mensen is juist op zoek naar een display folie, omdat het goedkoper is en niet ten koste gaat van het gebruiksgemak. Zoals gezegd, beschermt een display folie uw Motorola Moto Z3 Play tegen het dagelijkse gebruik. Hierbij kunt u denken aan het krassen, stoten en het vuil worden van uw telefoon.

De voor- en nadelen van een display folie

Elk product heeft zijn voor- en nadelen. Dit is dus ook het geval bij de Motorola Moto Z3 Play display folies. Afhankelijk van wat u met uw telefoon doet kunt u bepalen of u aan een Moto Z3 Play display folie genoeg hebt, of beter voor een tempered glass kunt kiezen.

Voordelen van een Motorola Moto Z3 Play display folie

 • Display folies zijn erg dun
 • Kan altijd met een hoesje gebruikt worden
 • Vrijwel voor elke telefoon gemaakt

Nadelen van een Motorola Moto Z3 Play display folie

 • Bubbels bij het aanbrengen
 • Een display folie is krasgevoelig

Meer informatie over een Motorola Moto Z3 Play display folie

Waarvan is een display folie gemaakt?

Zoals de naam al zegt, is een display folie gemaakt van een sterke folie. Deze flexibele screen protector bestaat uit twee lagen. Een zachte laag die wordt verstevigd met een stevige buitenlaag. Dit zorgt ervoor dat het scherm van uw Moto Z3 Play voldoende beschermt is, maar niet ten koste gaat van het gebruiksgemak.

Motorola Moto Z3 Play display folie bescherming

Een display folie beschermt uw Moto Z3 Play tegen meerdere bedreigingen van buitenaf. Ten opzichte van een tempered glass, is dit een redelijk beperkte bescherming. Toch wordt uw Moto Z3 Play beschermt tegen mogelijke beschadigingen bij dagelijks gebruik.

Klik hier voor de resultaten