Motorola Moto E5 Tempered Glass

Jouw Motorola Moto E5 is een kwetsbaar toestel, waarbij beschadigingen aan o.a. het display in een klein hoekje liggen. Een screenprotector kan hiervoor de optimale oplossing zijn, waarvan een Motorola Moto E5 Telefoonglaasje de meest sterke bescherming kan en zal bieden.

Meer
Filters
Prijs

Selecteer hier binnen welke prijs-klasse u wilt zoeken

Toon resultaten
Privacy Glass
Toon resultaten
Merk
meer merken
minder merken
Toon resultaten
Levertijd
Toon resultaten
1 - 1 van 1 | Per pagina
 1. Rosso Motorola Moto E5 9H Tempered Glass Screen Protector
  Rosso Motorola Moto E5 9H Tempered Glass Screen Protector

  Bied uw Motorola Moto E5 maximale bescherming met de 9H Tempered Glass Screen Protector van Rosso. Deze unieke protector is eenvoudig te installeren zonder luchtbellen en comfortabel in gebruik.

  Rosso | Tempered Glass

  € 12,95
  Op voorraad

Ruim assortiment glazen Motorola Moto E5 screenprotectors

Het display van je Motorola Moto E5 is zeer gevoelig voor beschadigingen. Wij raden dan ook aan om preventief maatregelen te nemen om deze schade te voorkomen door je scherm goed te beschermen. De stevigste mogelijkheid hiervoor is om een Motorola Moto E5 screenprotector van (gehard) glas te nemen, die je kan vinden in ons Tempered Glass assortiment.

Een Tempered Glass screenprotector biedt deze bescherming door een tweede, extra glazen Motorola Moto E5 beschermlaag te vormen over het display. Hiermee komen schokken en stoten die eerst op het display van je Moto E5 terecht zouden komen, nu op de Tempered Glass terecht. Voor een volledige bescherming inclusief zijkanten en achterkant van je Motorola Moto E5, raden wij aan om Motorola Moto E5 telefoonglaasjes in combinatie met een hoesje te gebruiken. Onze ervaring leert dat dit de beste 360° bescherming zal bieden voor jouw Motorola Moto E5!

Verschillende soorten Moto E5 glasplaatjes

Volledig dekkende, 3D beschermglaasjes

Niet alle glazen screenprotectors zijn gemaakt om zich om de gehele randen van je smartphone display te hechten, inclusief eventuele afgeronde hoeken. De oplossing voor deze problemen is een volledig dekkende 3D Motorola Moto E5 Tempered Glass. Deze screenprotectors vormen zich namelijk wel om de rondingen van je smartphone en zijn dus volledig dekkend!

Case Friendly screenprotectors

Waar hierboven een Full Cover 3D Motorola Moto E5 Tempered Glass werd benoemd, zijn er ook Motorola Moto E5 die bewust extra ruimte aan de randen overlaten. Dit zijn Case Friendly telefoonglaasjes voor je Motorola Moto E5. Dit soort glasplaatje onderscheidt zich hiermee, omdat deze ideaal zijn om te combineren en te gebruiken met een telefoonhoesje.

De beste screenprotectors van glas

We hebben inmiddels de verschillende soorten uitgelicht, waarmee iedereen zijn/haar wensen voor een glazen Motorola Moto E5 screenprotector kan vervullen met een bepaald soort. Echter bieden wij, naast het soort screenprotector ook een variërend aanbod in de hardheid/sterkte en merken Tempered Glasses.

Motorola Moto E5 Glass Protectors met 9H hardheid

De glazen screenprotectors uit ons assortiment bevatten allemaal hoogwaardige materialen en zijn ook allemaal van een goede kwaliteit. Echter zijn de Motorola Moto E5 telefoonglaasjes met een hardheid van 9H echt het sterkst in zijn soort. 9H geeft de hoogste waarde weer, gemeten op de hardheidsschaal van Friedrich von Hardmuth. Deze schaal is een hardheidstest, waarbij een potlood in een hoek van 45 graden op het scherm wordt gedrukt. 9H Motorola Moto E5 screenprotectors hebben deze test in de hoogste druk weerstaan, zonder enige beschadiging!

De grootste voordelen van Motorola Moto E5 telefoonglaasjes

✅ De stevigste en beste soort screenprotector door productie uit stevig, gehard glas;
✅ Perfect gesneden glasplaatjes, op maat voor jouw Motorola Moto E5;
✅ De meest eenvoudig te monteren screenprotector op jouw Moto E5, met een kleine kans op luchtbellen;
✅ Vind hier een groot assortiment Motorola Moto E5 Tempered Glasses in verschillende soorten, sterkten en merken.