Motorola Moto E13 Display Folie

Op deze pagina kun je ongetwijfeld een goede display folie voor de Motorola Moto E13 vinden. We bieden display folies aan van verschillende merken, dus ook voor jou zit er wel een Motorola Moto E13 display folie tussen!

Meer
Prijs

Selecteer hier binnen welke prijs-klasse u wilt zoeken

Toon resultaten
Privacy Glass
Toon resultaten
Anti-bacterieel
Toon resultaten
Installatietray bijgeleverd
Toon resultaten
Blue Light Filter
Toon resultaten
Merk
meer merken
minder merken
Toon resultaten
Levertijd
Toon resultaten
1 - 3 van 3 | Per pagina
Filters

De beste Motorola Moto E13 display folies

Display folies zijn met afstand de bekendste screen protectors die worden aangeboden, dus het is logisch dat er ook display folies voor de Motorola Moto E13 zijn gemaakt. Een display folie is een dunne screen protector die je Moto E13 beschermt tegen kleine krasjes, stof en vuil. Als je bang bent dat het aanbrengen van een Moto E13 display folie lastig is, dan kunnen we je gerust stellen. Het aanbrengen van een display folie is namelijk erg simpel. Je hoeft alleen maar beschermfolies van de screen protector af te halen. Vervolgens kunt je de display folie op de Motorola Moto E13 plakken.

Een flexibele Moto E13 screen protector

Een display folie wordt ook wel een flexibele screen protector genoemd. Een grote groep mensen is juist op zoek naar een display folie, omdat het goedkoper is en niet ten koste gaat van het gebruiksgemak. Zoals gezegd, beschermt een display folie je Motorola Moto E13 tegen het dagelijkse gebruik. Hierbij kun je denken aan het krassen, stoten en het vuil worden van je telefoon.

De voor- en nadelen van een display folie

Elk product heeft zijn voor- en nadelen. Dit is dus ook het geval bij de Motorola Moto E13 display folies. Afhankelijk van wat je met je telefoon doet kun je bepalen of je aan een Moto E13 display folie genoeg hebt, of beter voor een tempered glass kunt kiezen.

Voordelen van een Motorola Moto E13 display folie

  • Display folies zijn erg dun
  • Kan altijd met een hoesje gebruikt worden
  • Vrijwel voor elke telefoon gemaakt

Nadelen van een Motorola Moto E13 display folie

  • Bubbels bij het aanbrengen
  • Een display folie is krasgevoelig

Meer informatie over een Motorola Moto E13 display folie

Waarvan is een display folie gemaakt?

Zoals de naam al zegt, is een display folie gemaakt van een sterke folie. Deze flexibele screen protector bestaat uit twee lagen. Een zachte laag die wordt verstevigd met een stevige buitenlaag. Dit zorgt ervoor dat het scherm van je Moto E13 voldoende beschermt is, maar niet ten koste gaat van het gebruiksgemak.

Motorola Moto E13 display folie bescherming

Een display folie beschermt je Moto E13 tegen meerdere bedreigingen van buitenaf. Ten opzichte van een tempered glass, is dit een redelijk beperkte bescherming. Toch wordt je Moto E13 beschermt tegen mogelijke beschadigingen bij dagelijks gebruik.

Filters