Microsoft Lumia 950 accessoires

Alle Microsoft Lumia 950 accessoires

Voor de Microsoft Lumia 950 biedt GSMpunt veel verschillende accessoires aan. Via deze pagina vindt u alle accessoires die geschikt zijn voor uw toestel. Naast de op maat gemaakte accessoires, zijn er ook veel universele accessoires. Bij accessoires kunt u denken aan een Lumia 950 hoesje, oplader of een screen protector. Bent u op zoek naar een Lumia 950 hoesje? Dan kunt u deze eenvoudig vinden bij de categorie hoesjes. Is uw Lumia 950 oplader kapot? Dan kunt u onder de categorie opladers eenvoudig een nieuwe oplader vinden.

Geen beschadigde Microsoft Lumia 950

Een nieuwe Lumia 950 is een mooie Lumia 950. U vindt het ongetwijfeld belangrijk dat uw Microsoft Lumia 950 er zo lang mogelijk als nieuw uitziet. Hiervoor is bescherming erg belangrijk. Het beschermen van uw telefoon kunt u doen met een hoesje en een screen protector. Vooral bij de hoesjes waarbij het scherm niet bedekt is, raden wij het gebruik van een screen protector altijd aan!

Een hoesje biedt uw toestel niet alleen bescherming, maar het kan er ook voor zorgen dat uw telefoon een totaal ander uiterlijk krijgt. Hierdoor is uw Microsoft Lumia 950 toch een beetje anders dan dat deze zou zijn zonder hoesje. Hier kunt u lederen hoesjes vinden, die zorgen voor een zakelijke uitstraling. Deze hoesjes zijn in verschillende soorten te bestellen. De meest bekende hoesjes zijn de flip cases en de back covers. Als u een meer speelse uitstraling wilt geven aan uw telefoon, is een TPU hoesje misschien iets voor u. Deze Lumia 950 hoesjes geven uw telefoon een persoonlijk tintje.

Microsoft Lumia 950 screen protector

Een krasje op uw Lumia 950 is snel gemaakt. Met een screen protector zorgt u ervoor, dat er geen krassen op het scherm van uw Microsoft Lumia 950 komen. Het scherm zal er altijd uit zien als nieuw, zonder dat het opvalt dat er een Lumia 950 screen protector op uw scherm is geplaatst. De screen protectors zijn doorzichtig, waardoor alles op het scherm goed zichtbaar blijft. Ook het materiaal waarvan de Lumia 950 screen protector gemaakt is, zorgt er niet voor dat uw Microsoft Lumia 950 moeilijker te bedienen is.

Zorgeloos onderweg

Is de Microsoft Lumia 950 batterij bijna leeg, maar hebt u geen tijd om uw Lumia 950 op te laden? Dan is een power bank een perfecte oplossing. Hiermee kunt u uw Microsoft Lumia 950 ook onderweg opladen, en komt u nooit met een lege accu te zitten. Ook kan zo’n oplader als reserve oplader gebruikt worden. Bijvoorbeeld voor in uw tas of auto. Met een reserve oplader hoeft u nooit bang te zijn dat uw Lumia 950 niet meer gebruikt kan worden.

Service en verzenden

Ook voor de Microsoft Lumia 950 accessoires willen wij u graag een goede service bieden. Wanneer u Lumia 950 accessoires hebt besteld en betaald voor 18:00 uur, worden de Microsoft Lumia 950 accessoires dezelfde dag nog verzonden. Binnen Nederland is het verzenden helemaal gratis.

Voor verder vragen, kunt u natuurlijk altijd contact opnemen met onze klantenservice.

Bij GSMpunt bent u ook aan het juiste adres voor Microsoft Surface Pro 4 hoesjes, Microsoft Surface Pro 5 hoesjes en Microsoft Surface Go hoesjes.

Klik hier voor de resultaten