Xiaomi USB-C Kabels

USB C is nu de standaard bij kabels. Of u nu een telefoon wilt opladen of een USB C kabel wilt gebruiken om bestanden over te zetten of een beeldscherm aan te sluiten. De mogelijkheden lijken eindeloos! Hieronder vindt u alle Xiaomi USB C kabels. Maak gebruik van de filters om de Xiaomi USB C kabel te vinden die u zoekt.

Lees meer
Zoek uw toestel
Zoek uw toestel
Filter op
Prijs

Selecteer hier binnen welke prijs-klasse u wilt zoeken

Toon resultaten
Kleur
Toon resultaten
Kabellengte
Toon resultaten
Levertijd
Toon resultaten
1 - 2 van 2 | Per pagina
 1. USB-C
  Xiaomi Micro USB naar USB-C Adapter
  Xiaomi Micro USB naar USB-C Adapter

  Beschikt uw toestel of tablet al over USB Type-C, of USB-C zoals het ook wel genoemd wordt, maar heeft u slechts nog een Micro USB datakabel of lader in huis? Dan is deze Xiaomi Micro USB naar USB-C Adapter een ideale oplossing.

  USB-C | Geen kabel meegeleverd | Zwart

  € 8,95
  Op voorraad
 2. USB-C
  Xiaomi Mi USB-C Kabel 1.5 Meter Wit
  Xiaomi Mi USB-C Kabel 1.5 Meter Wit

  Xiaomi Mi USB-C Kabel 1.5 Meter kan gebruikt worden om uw USB C smartphone te verbinden met een ander USB-C apparaat, zoals een oplader of een computer. Deze 1.5 meter lange kabel kan gebruikt worden voor zowel opladen als data overdracht. USB-C zorgt ervoor dat dit snel gebeurd. De Xiaomi Mi USB-C Kabel 1.

  USB-C | Lang (tot 2,25m) | Wit

  € 17,95
  3 tot 6 werkdagen!

Daarom USB C kabels van Xiaomi

Of het nu gaat over het opladen van uw telefoon of het overdragen van data, het is belangrijk dat dit veilig gebeurt. De USB C kabels van Xiaomi zijn opgenomen in ons assortiment omdat deze van topkwaliteit zijn. De Xiaomi USB C kabels kunt u dus zorgeloos gebruiken.

Is de USB C kabel die u zoekt niet beschikbaar van Xiaomi? Dan kunt u ook ons complete assortiment USB C kabels bekijken. Hier zijn USB C kabels van diverse merken vindbaar. Ook hebben wij een groot assortiment opladers met USB C aansluiting

Klik hier voor de resultaten