Originele Samsung Geheugenkaarten

Samsung is een van de voorlopers op het gebied van geheugenkaarten. De geheugenkaarten van dit merk mogen daarom ook niet ontbreken binnen ons assortiment. Middels de geheugenkaarten van Samsung, kunt u het opslag geheugen van uw tablet of telefoon eenvoudig uitbreiden. Zo heeft u meer ruimte voor foto’s, muziek en video’s.

Aan de linkerzijde van deze pagina, heeft u de mogelijkheid om binnen het assortiment Samsung geheugenkaarten te filteren. Zo kunt u onder meer filteren op snelheid, grootte en type geheugenkaarten. Uiteraard bieden wij meer dan alleen geheugenkaarten van Samsung. Alle geheugenkaarten vindt u op onze algemene geheugenkaarten pagina. Heeft u vragen over ons assortiment Samsung geheugenkaarten? Neem dan gerust contact op met onze klanteservice.

Meer
Prijs

Selecteer hier binnen welke prijs-klasse u wilt zoeken

Toon resultaten
Geheugen Klasse Geheugen Klasse Geheugenkaarten zijn er in verschillende klasses. Hoe hoger de klasse, hoe sneller het lezen en schrijven van en naar de geheugenkaart gaat. Dat kan van belang zijn als u veel video's en foto's maakt op uw telefoon of tablet.
Toon resultaten
Kaartgrootte
Toon resultaten
Memorycard
Toon resultaten
Levertijd
Toon resultaten
1 - 11 van 11 | Per pagina
Filters

Samsung geheugenkaarten

Samsung geheugenkaarten

Leg je waardevolle momenten vast met betrouwbare geheugenkaarten.

Sneller opslaan

Samsung geheugenkaarten

Leg je waardevolle momenten vast hoe sneller hoe beter. De Ultra High Speed geheugenkaarten van de EVO serie vallen bijvoorbeeld in de categorie UHS-1, en slaan foto's en video's dus twee keer zo snel op als een doorsnee microSD-kaart. De PRO serie slaat tot wel 4 keer zo snel foto's op!

Sneller kopiëren

Samsung geheugenkaarten

Kopieer 360 foto's per minuut met de EVO Micro SD kaarten van Samsung. Een overdrachtsnelheid tot 48 MB per seconde betekent dat je minder tijd kwijt bent aan het kopiëren van opnamen en meer tijd overhoudt om zelf foto's te maken.

De ideale partner

Samsung geheugenkaarten

Haal het beste uit de nieuwste smartphones, tablets en camera's. Deze geheugenkaart werkt perfect samen met de modernste apparaten om jouw herinneringen levenslang te beschermen.

Verbluffende capaciteit

Samsung geheugenkaarten

Sla tot 37 270 foto's, 1 110 minuten video of 14 990 muzieknummers op. Zet meer mediabestanden en apps op je smartphone of tablet. Zo heb je altijd de zekerheid dat je meer dan genoeg ruimte hebt. * Capaciteit gebaseerd op 64 GB

Full HD video

Samsung geheugenkaarten

Leg de momenten die ertoe doen zo levendig mogelijk vast. Neem mooie Full HD video's op om elke herinnering veilig vast te leggen als de dag van gisteren.

Bestand tegen water

Samsung geheugenkaarten

Samsung geheugenkaarten kunnen tot 24 uur in zeewater doorstaan.

Bestand tegen warmte en kou

Samsung geheugenkaarten

De geheugenkaarten uit de PRO en EVO serie kunnen temperaturen van - 25 tot + 85 °Celsius doorstaan.

Beschermd tegen röntgenstralen

Samsung geheugenkaarten

De kaarten beschermen je kostbare bestanden tegen schade veroorzaakt door röntgenapparatuur op vliegvelden.

Beschermd tegen magnetisme

Samsung geheugenkaarten

Ze kunnen zelfs magnetische velden weerstaan die tot 13 keer zo sterk zijn als die van Home Theater luidsprekers.