Originele Mobilize Speakers

Overal muziek luisteren, waar u maar bent. Het is mogelijk met de Speakers van Mobilize! Werken in de tuin, een dagje naar het strand, of een feestje achter het huis? Met de Speakers van Mobilize zorgt u in een mum van tijd voor achtergrond muziek zonder dat u daar een wirwar van draden hoeft aan te leggen.

Op deze pagina vindt u alleen Mobilize Speakers. Uiteraard kunt u ook gerust onze algemene Speakers pagina bekijken voor een compleet overzicht. Middels het linker filtermenu kunt u eenvoudig de Mobilize Bluetooth speaker vinden die u zoekt. Zo kunt u filteren op prijs, kleur, levertijd, Bluetooth versie en veel meer.

Meer
Prijs

Selecteer hier binnen welke prijs-klasse je wilt zoeken

Toon resultaten
Kleur
Toon resultaten
Bluetooth Versie Bluetooth Versie Er zijn verschillende Bluetooth versies. De eerste versie kon alleen data oversturen. Bluetooth 2.0 was al veel sneller, en bood de mogelijkheid tot A2DP. Bluetooth 3.0 is nog stabieler en energiezuiniger, en met Blueooth 4.0 is de mogelijkheid tot het koppelen van meeerdere apparaten tegelijkertijd.
Toon resultaten
NFC NFC NFC staat voor Near Field Communication. Een headset die NFC heeft is veel eenvoudiger te koppelen, omdat u deze alleen maar tegen uw telefoon (met NFC) hoeft te houden om de verbinding tot stand te brengen.
Toon resultaten
Multipoint Pairing Multipoint Pairing Multipoint Pairing stelt u in staat om meerdere apparaten aan uw telefoon te koppelen, of om meerdere telefoons aan een bluetooth headset of carkit te koppelen. Zo kunt u makkelijk switchen tussen de telefoons waarmee u belt via een carkit. Ook handig als u naar muziek wilt luisteren, en via een carkit of bluetooth headset bereikbaar wilt blijven.
Toon resultaten
Aux aansluiting Aux aansluiting Met een Aux-aansluiting is het mogelijk om via 3,5mm jack plug je telefoon of tablet aan te sluiten, om zo muziek af te spelen op dit product.
Toon resultaten
Microfoon Microfoon Met een microfoon kunt u bellen en gebeld worden via dit product. Zonder microfoon is het mogelijk om naar muziek te luisteren, maar bellen is dan geen optie.
Toon resultaten
Levertijd
Toon resultaten
1 - 1 van 1 | Per pagina
Filters