Shop nu! Shop met korting! Kerst logo Shop met korting! Shop nu!
Kerst

Over DG Ming

Uitermate functionele hoesjes met ruimte voor pasjes en briefgeld, een stevige sluiting, stand functie en meer, dat kenmerkt de Portemonnee- en 2-in-1 hoesjes van DG Ming! Vervaardigd uit hoogwaardig kunst- of splitleer bieden de DG Ming hoesjes een stijlvolle, hoogwaardige bescherming voor een eerlijke prijs.

Uitermate functioneel

Kenmerkend aan de hoesjes van DG Ming is de uitgebreide functionaliteit die de Book Cases met zich mee brengen. Zo vindt u aan de binnenzijde drie of meer vakken, waarmee u uw portemonnee kunt vervangen! Ook beschikken de DG Ming Portemonnee hoesjes over een handige stand functie, zo kunt u altijd en overal genieten van uw favoriete video's, teksten, en games.

Hoogwaardige materialen

Naast de uitgebreide functionaliteit van de DG Ming hoesjes, zijn ze vervaardigd uit duurzame en slijtvaste materialen. Zo heeft DG Ming een assortiment met echt split leren hoesjes, maar ook hoesjes van kunstleer. Beide van deze leersoorten zorgen voor een luxueuze en stijlvolle uitstraling voor uw toestel.

Uitstekende bescherming

Onder andere dankzij het gebruik van alleen hoogwaardige materialen, zijn de portemonnee hoesjes van DG Ming al duurzaam en slijtvast. Echter maakt de combinatie van het leer met een stevig TPU of Hard Plastic binnenframe de constructie compleet, dat voor de uitstekende bescherming van jouw toestel tegen vallen, stoten en andere alledaagse beschadigen zorgt.