Spigen DuraSync Fast Charge USB-C naar USB-C 2.0 Kabel 1.5m Zwart

USB-C
Productcode: 57163
Niet meer leverbaar
Bekijk hieronder alternatieven

Productomschrijving

De DuraSync USB-C naar USB-C 2.0 Fast Charge Kabel van Spigen is een flexibel, maar superstevige in elkaar geweven kabel waarmee u uw telefoon of tablet supersnel kunt opladen en kunt synchroniseren. De Spigen DuraSync USB-C Kabel is 1.5 meter lang en universeel geschikt voor apparaten met een USB-C aansluiting.

Lang en supersterk

De Spigen DuraSync Fast Charge USB-C naar USB-C 2.0 Kabel heeft een lange lengte van 1.5 meter. Hierdoor kunt u ongestoord doorgaan met het gebruiken van uw smartphone terwijl deze wordt opgeladen. Door de juiste combinatie van duurzaam en stevig in elkaar gevlochten nylon materiaal, zowel flexibel als hard, biedt de DuraSync Fast Charge USB-C Kabel van Spigen een premium kwaliteit met een lange levensduur, beschermd tegen alle vormen van slijtage. Daarbij wordt met deze Spigen kabel een organizer meegeleverd, zodat u uw kabel altijd netjes kunt wegwerken.

Razendsnel opladen en synchroniseren

Met de Spigen DuraSync USB-C Kabel kunt u razendsnel opladen door gebruik te maken van Fast Charging. Deze Spigen DuraSync Kabel is namelijk krachtig genoeg om de Fast Charge output uit de daarvoor bestemde adapters door te voeren naar uw toestel. Zo laadt u uw MacBook Pro met deze Kabel met 60W Power Charge in slechts 2.5 uur volledig op. Ook het transporteren en synchroniseren van bestanden gaat razendsnel, met deze DataSync Kabel van Spigen transporteert u met 480Mbp, 3GB data in slechts 5 seconden van uw tijd!

Voordelen van de Spigen DuraSync Fast Charge USB-C naar USB-C 2.0 Kabel 1.5m:

  • USB-C naar USB-C 2.0 Kabel
  • Lange lengte van 1.5 meter
  • Combinatie van duurzaam in elkaar gevlochten nylon materiaal, zowel flexibel als hard
  • Lange levensduur, beschermd tegen alle vormen van slijtage.
  • Fast Charge compatibel, voor snel opladen en snelle datasynchronisatie
  • Laadt u uw MacBook Pro met 60W Power Charge in slechts 2.5 uur op
  • Transporteert met 480Mbp, 3GB data in slechts 5 seconden van uw tijd!

originele Spigen hoesjes reseller

Officiële Spigen Reseller.

GSMpunt is een officiële Spigen reseller. Bij ons vind je dan ook het complete assortiment dat Spigen levert binnen Europa. Wij houden grote voorraden van alle bekende series zoals de Tough Armor, Slim Armor, Ultra Hybrid en vele andere.

De reden dat wij vermelden dat wij officiële reseller zijn van Spigen, is omdat er helaas veel namaak producten worden aangeboden op het internet. Als officieel verkooppunt van Spigen cases bieden wij alleen de originele producten aan. Ook geniet je bij ons van de uitgebreide garantie die Spigen biedt op haar producten.

Mocht je vragen hebben over de Spigen producten bij GSMpunt, neem dan gerust contact op met onze klantenservice.

Lees meer

Specificaties

Productcode 57163
Merk Spigen
MPN 000CA25702
Garantie 24 maanden
Kleur Zwart
Data verbinding USB-C
Kabellengte Lang (tot 2,25m)
Tweede Aansluiting USB-C
Type Kabel Laad/datakabel
Extra informatie per mail Geen
Gewicht 59 gram
EAN 8809640251320
Toon meer

Vraag en antwoord

Hoe weet ik of deze kabel past op mijn toestel?
Vraag van Diny R
1 Antwoord

Op deze pagina kun je onder het kopje "Geschikt voor" exact zien met welke telefoons deze USB-C kabel compatibel is.

Vrijwel alle recent uitgebrachte telefoons, met een Android besturingsysteem, maken gebruik van de ovaalvormige USB-C connectie. Heeft uw telefoon een USB connector die trapezevormig is, dan is de kans groot dat u een Micro USB kabel nodig heeft.

Weet je niet zeker welke type USB aansluiting jouw telefoon heeft? Raadpleeg dan zeker onze lijst met geschikte telefoons onder het kopje "Geschikt voor" onder aan deze pagina. Ook kun je altijd direct contact opnemen met onze klantenservice.
Antwoord van Eleon

Heb je een vraag over dit product? Laat het ons weten! Binnen 1 werkdag ontvang je een antwoord van onze productexperts.

Stel jouw vraag

Geschikt voor

Apple

Asus

FairPhone

Google

Honor

HTC

Huawei

Kobo

Lenovo

LG

Microsoft

Motorola

Nintendo

Nokia

Nothing

OnePlus

Oppo

Realme

Samsung

Sony

Xiaomi

Toon meer